04 / 05 / 2024

Pimaş ortaklık satışı

Pimaş ortaklık satışı

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş ortaklık satışı ile ilgili yetkiliyi yayınladı.İşte Pimaş ortaklık satışı ile ilgili yetkili...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. B ve C bloğu satışa sunulan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

KÖY projesi Dubai Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, fuarda 15 birimde 8 ila 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Dubai Cityscape Fuarı'nda ilk günden 250 milyon dolarlık satış!

Türkiye'nin en yeni gayrimenkul projeleri Dubai'deki Cityscape Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı. Körfez yatırımcısının yoğun ilgi gösterdiği projeler ilk günde 250 milyon dolarlık satış yaptı.

Türk firmalardan Dubai'de ilk günden milyon dolarlık satış!

Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı’nda bu yıl başrolde Türkiye vardı. 40 bin metrekare alan üzerinde yer alan Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından en fazla temsil edilen ülke oldu. Türk firmalar ilk gün milyon dolarlık satışlara ulaştı.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Çalık Dubai'de 300 milyon dolarlık satış hedefliyor!

Çalık Gayrimenkul, Dubai Cityscape'de 'Tarlabaşı360' projesini yabancı yatırımcılara tanıttı. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, "Hedefimiz fuarda 300 milyon dolarlık satış yapmak" açıklamasını yaptı.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi ile 444 9 324 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam arsa alanı 48 bin 157 metrekare olarak belirlenen proje 700 konuttan oluşuyor.

Emlak Konut'tan 487 milyon liralık satış!

Başarılı performansını sürdüren Emlak Konut GYO, ağustosta 487 milyon liralık satış yaptı. Şirketin ilk 8 aydaki hasılatı ise 4.1 milyar lirayı buldu. Böyle giderse, yıl sonunda şirket tarihinen en büyük satış gelirine ulaşabilir.

Aşçıoğlu Deyaar ile ortaklık imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Grup, Dubai devi Deyaar ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor.

Pimaş ortaklık satışı Haberi

Pimaş ortaklık satışı

Pimaş tarafından yapılan açıklama şöyle;


%100 oranında iştirak ettiğimiz, "PVC kapı ve pencere profilleri ile aksesuar pazarlaması" amacı ile kurulmuş olan bağlı ortaklığımız S.C. Pimapen Logistic Center S.R.L.'nin Romanya'daki ekenomik kriz ve buradaki ticaret hacminin azalması sebebiyle tasfiye edilmesine 26 Mart 2013 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı ile karar verilmişti. 

Tasfiye işlemlerinin zorluğu nedeni ile süreç uzamış olup, yönetim kurulumuz bu kez tasfiye işleminden vazgeçerek S.C. Pimapen Logistic Center S.R.L. firmasının 30.000 EURO nakit karşılığı SC Pimapen Logistic Center S.R.L.'de Şirket Müdürü olarak görev yapan NICOLAE IRINOIU'ye satılmasına, satış işleminin 30 Haziran 2015 tarihine kadar tamamlanmasına, satış ve devir işlemleri için Sayın Fikret Erdoğan'a yetki verilmesine karar...