07 / 05 / 2024

Pimaş PVC neden satılıyor

Pimaş PVC neden satılıyor

Enka Grubu, PVC pencere profili imalatı şirketi Pimaş'ı satma kararı aldı. Enka'nın sahip olduğu yüzde 81,2 oranındaki hissenin tamamı 57,7 milyon lira karşılığında Deceuninck'e satılacak.

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.

Kredi notu neden düşer?

Kredi kullanım aşamasında banka ilk olarak tüketicinin kredi notunu sorgular. TC kimlik numarası ile yapılan bu sorgulamaya KKB Sorgulaması denir. Peki kredi notu neden düşer?

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Konut kredisi faizleri neden yükseldi?

Artan terör saldırıları ve döviz kurları, seçim öncesinde 0.90 oranında seyreden banka faiz oranlarında adım adım yükselmelere neden oldu. Vatandaşın son yıllarda fazla rağbet gösterdiği konut kredilerinde de durum değişmedi.

Bankalar neden emlakçılığa soyundu?

Bireysel krediler yüzünden elindeki gayrimenkul stoğu şişen bankalar, elindeki konutları satışa çıkardı. Peki bankalar neden emlakçılığa soyundu ?

Dubai Cityscape'e Türk firmalarının ilgisi neden arttı?

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarındayız. 61 Türk firması ile buradayız. Geçen yılın iki katı ilgimiz var buraya ve fuarın beşte birini bizim inşaatçılar kaplamış durumda. Peki neden?

Kamulaştırma neden yapılır?

Kamulaştırma, özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan kanuni bir yolu olarak tanımlanıyor. Peki, kamulaştırma neden yapılır?

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Çetinkaya Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi'nde açıldı.

Mersin'deki yapılaşma büyük hasara neden oluyor!

Prof. Dr. Selim İnan, Mersin Körfezi'ndeki depreme dikkat çekerek, Akdeniz'de meydana gelebilecek büyük ölçekli bir depremde Erdemli-Mersin-Tarsus arasında gevşek zemin üzerine çok katlı yapılanma nedeniyle büyük hasarlara neden olabileceğini açıkladı.

Kırşehir'de konut fiyatları neden arttı?

Kırşehir’de konut fiyatlarının Türkiye geneline göre yüksek oluşunu İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Haluk Türedi değerlendirdi. Peki Kırşehir'de konut fiyatları neden arttı?

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Tuzla'da konut fiyatları ve kiraları neden yükseldi?

EVA Gayrimenkul Değerleme, marinayla yıldızı parlayan ve İstanbul’un hızla değerlenen ilçeleri arasında bulunan Tuzla’ya dikkat çekiyor. Peki Tuzla'da Konut fiyatları ve kiralar neden yükseldi?

Mardan Palace Otel neden icralık oldu?

Mardan Palace, bugünlerde borçlar nedeniyle ihtişamını kaybetti. Telman İsmailov’un “Aile mirası olarak yüzyıllar boyunca yaşayacak” dediği Mardan Palace Otel, neden icraya düştü?

Pimaş PVC neden satılıyor Haberi

Pimaş PVC neden satılıyor

Enka İnşaat ve Sanayi AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Plaftormu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, devir işlemi Türkiye ve Rusya'daki rekabet kurullarından izin alınmasından sonra gerçekleşecek. 


Söz konusu Hisse Alım Sözleşmesi'nin dün imzalandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Şirketimizin 22.08.2014 tarihinde yaptığı yönetim kurulu toplantısında, yapılan müzakereler sonucu, şirketimizin, yüzde 81,23 oranında hissedarı olduğu Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri AŞ'de (Pimaş) bulunan hisselerinin tamamının Deceuninck NV'ye devredilmesi yönetim kurulumuzun gündemine getirilmiştir. 


Şirketimizin, Pimaş'ta sahip olduğu toplam yüzde 81,23 oranındaki hissesinin Deceuninck NV'ye satışını teminen şirketimiz ile Deceuninck NV arasında Hisse Alım Sözleşmesi'nin imzalanmasına ve devir işlemi için gerekli olan Türkiye'deki ve Rusya'daki rekabet kurulları izinlerinin alınması şartına bağlı olarak Pimaş'ın yüzde 81,23 oranındaki hissesinin 57 milyon 673 bin 300 TL bedelle Deceuninck NV'ye devredilmesine karar verilmiştir." 


Ankara...