22 / 07 / 2024

pimaş siding

pimaş siding

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. yönetim kurulu Oktay Alptekin icracı üye olarak atanmasına karar verdi.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat pay alım bildirimi!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda pay alımı hakkında bildirim yayımladı.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Pimapen, Gebze'deki 47 dönüm arsayı satacak!

Pimaş ve Winsa İsletmeler Grup Müdürü Nuri Aslan, Pimapen markasını yok etmek gibi bir planları olmadığını, güçlendireceklerini açıkladı. Aslan, Gebze'deki fabrika alanını da satacaklarını söyledi.

Pimaş üretime Kartepe'de devam edecek!

PİMAŞ, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren fabrikasının kapatacağı ancak üretimine, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde devam edeceği açıkladı.

Pimaş Plastik'ten Gebze tesisi açıklaması!

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Pimaş Plastik Gebze'deki tesisini kapatıyor!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdi.

Pimaş, Rusya’daki fabrikasını kapatıyor!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi sonrası bu ülkedeki Türkiye yatırımları için de zorlu bir süreç başladı. Şirketten yapılan KAP açıklamasında kapatmaya gerekçe olarak ‘sürekli zarar edilmesi’ olarak açıklandı.

American Siding yangın testini geçti mi?

American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen yangın sistem performansı dayanıklılık testini başarıyla geçti.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

pimaş siding Haberi

pimaş siding

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'de yönetim kurulundan istifa eden Oktay Alptekin'in icracı üye olarak, görevi kabul beyanı da alınarak yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere tekrar seçilmesine karar verildi. 


Yönetim kurulu ayrıca Oktay Alptekin'in yönetim kurulu başkan vekili olarak atanmasına, Alptekin ayrıca A grubu imza yetkililerine verilen yetkiler ile şirketi temsil ve ilzam etmeye yetkili...