15 / 05 / 2024

pınar altuğ takıları

pınar altuğ takıları

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

Pınar Altuğ Yalıkavak'ta dükkan açacak!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, arkadaşı Pınar Altuğ Atacan'ın ticarete gireceğinin müjdesini sosyal medya hesabından verdi. Akalın, Pınar Altuğ'un yazın Yalıkavak’ta da bypınaraltug dükkanı açacağını belirtti.

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Toplam 163 tane daire için hak sahiplerinin belirlendiği projenin kurası bugün çekildi.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

pınar altuğ takıları Haberi

pınar altuğ takıları

Yağmur Atacan'la evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Pınar Altuğ Atacan, kendisini tasarıma adadı. Geçtiğimiz aylarda internet sitelerinde satışa çıkardığı aksesuvarlarıyla büyük beğeni toplayan güzel oyuncu, işleri büyütmeye karar verdi. Pınar Altuğ Atacan, tercihini Bodrum'dan yana kullandı. 


Güzel oyuncu, bu yaz Yalıkavak'ta bulunan marinada bir mağaza açacak. Mağazanın son hazırlıklarıyla uğraşan Pınar Altuğ Atacan, her yaz tatil için gittiği Bodrum'a bu sene patroniçe olarak gidecek. Ticarete atılan güzel oyuncunun en büyük destekçisi ise kuşkusuz eşi Yağmur Atacan...

Yıllardır kendisi ve yakın arkadaşları için takı tasarlayan Pınar Altuğ Atacan, artık kendi ismini taşıyan bir markayla tüketici ile buluşuyor.



Takvim




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada da ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor. 


Bir...