03 / 05 / 2024

pınar altuğ\'un evi

pınar altuğ\'un evi

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ'un Bebek'teki evinin değeri 1 buçuk milyon dolar

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

Pınar Altuğ Yalıkavak'ta dükkan açacak!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, arkadaşı Pınar Altuğ Atacan'ın ticarete gireceğinin müjdesini sosyal medya hesabından verdi. Akalın, Pınar Altuğ'un yazın Yalıkavak’ta da bypınaraltug dükkanı açacağını belirtti.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri belli oldu. Ödeme planı kapsamında 120 veya 180 ay vade uygulanan projede 163 tane daire satışa sunuluyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplam 163 adet konut için hak sahipleri belli olacak.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi belli oldu. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 163 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede 180 aya varan vade yapılabiliyor.

pınar altuğ\'un evi Haberi

pınar altuğ\'un evi

Önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Pınar Altuğ, evini satacağı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Bebek'te aşırı gürültü olmasından ötürü evini satacağı konuşulan Altuğ, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Evimden de, semtimden de memnunum. Kızımı burada büyüteceğim" dedi.

Altuğ'un Bebek'in tam merkezinde bulunan ve titizlikle restore ettirdiği evinin değeri yaklaşık 1 buçuk milyon dolar.
HaberTürk/Uğur...