08 / 05 / 2024

Pınar Altuğun villa davası

Pınar Altuğun villa davası

Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu, evli oldukları dönemde satın aldıkları bir villa yüzünden tam 11 yıldır mahkemelik. Davayı kaybeden Altuğ temyize gidince, mahkeme süreci yeniden başladı...

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Eda Taşpınar Mikonos'taki villaya 200 bin TL kira ödedi!

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonostan 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayarak tatil yapıyor. Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi. 

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Eda Taşpınar Yunanistan Mikonos'tan 1.6 milyon TL'ye ev aldı!

Manken Eda Taşpınar, Yunanistan Mikonos'ta 1 milyon 600 bin TL'ye villa aldı. Taşpınar, 275 metrekarelik eve Mayıs'ta taşınacak.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

Eda Taşpınar Yunanistan’dan 1.3 milyon TL'ye ev aldı!

Eda Taşpınar, kozmetikten kazandığını Yunanistan’a yatırdı. İkoncan, fiyatların yarı yarıya düştüğü Komşu’da 1 milyon 320 bin liraya havuzlu lüks bir villa aldı..

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

Pınar Altuğun villa davası Haberi

Pınar Altuğun villa davası

Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu, evli oldukları dönemde satın aldıkları bir villa yüzünden tam 11 yıldır mahkemelik. Davayı kaybeden Altuğ temyize gidince, mahkeme süreci yeniden başladı.


Altuğ 600 bin lira istiyor



Pınar Altuğ, hayatımın aşkı dediği Umut Elçioğlu'yla 2000 yılında evlenmişti, 3 yıl sonra da boşanmıştı. Evli oldukları dönemde Beykoz Konakları'nda villa satın alan çift, boşandıktan sonra villa yüzünden mahkemelik oldu. Altuğ, eski eşi Umut Elçioğlu'na villayı kendisinden izinsiz sattığı gerekçesiyle dava açtı ve 600 bin TL talep etti. 



250 bin TL'ye hayır dedi


Evlilikler, Elçioğlu'nun askerde bulunduğu sırada ihanete uğradığı iddiasıyla sona eren ikili arasındaki villa davası, tam 11 yıldır devam ediyor. Umut Elçioğlu'nun 250 bin TL ödeyeyim teklifini kabul etmeyen Altuğ, kendisini kandırdığını ileri sürdüğü avukatıyla da mahkemelik oldu....