30 / 04 / 2024

Pınar Hacıraifoğlu

Pınar Hacıraifoğlu

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi'nde kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Düzce Gümüşpınar'da evin ortasından geçen direk isyan ettirdi!

Düzce’nin Gümüşpınar Mahallesi’ndeki mahallesinde oturan Tahtacıoğlu ailesinin evinden geçen direk görenleri şaşırttı. Tahtacıoğlu ailesi yetkililerden yardım istedi.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Jaya Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi'nde kuruldu.

Hacıhasanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhasanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hacıhasanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2014 tarihinde Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Suat Hacısalihoğlu: Çömlekçi 12 yılda biter!

TRABZON Ticaret Sanayi Odası, meclis toplantısı bugün yapıldı.Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı TTSO'daki toplantıda kent sorunlarını anlattı.TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 'Çömlekçi 12 yılda biter' dedi.

Başpınar Mahallesi TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları’nın kuraları çekildi!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları’nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Pınar Hacıraifoğlu Haberi

Pınar Hacıraifoğlu

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Jaya Dizayn Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içi ve yurt dışında konut, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol, tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar, kanalizasyon, içme suyu,depolar, hava,limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca  iç ve dış dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak,  her türlü inşaat işleri yapmak. 2-Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izalasyonu işlerini yapmak, gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele portati ve şantiye binası...