02 / 05 / 2024

Pınar Özcan kimdir

Pınar Özcan kimdir

Kent estetiğinin önemine işaret eden Pınar Özcan, "Günümüz insanı, geçmişin doğal yapısı içinde modern yaşamak istiyor. Ankara bu anlamda kentsel estetiğe verdiği önemle geçmişle bugünü uyumlu bir şekilde birleştirmeyi başarmıştır." dedi.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplam 163 adet konut için hak sahipleri belli olacak.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi belli oldu. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 163 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede 180 aya varan vade yapılabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman?

Toplamda 163 konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman? Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yer alan 163 adet daire kura çekiliş yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi 8 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplamda 163 adet konut satışa sunulacak.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Nata İncek Taşpınar satılık daire!

Nata İncek Taşpınar satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Ankara'da yer alan Nata İncek Evleri projesinde 175 dairenin teslimi Haziran 2016 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Başpınar konutları teslim ediliyor!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor.

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.

Pınar Özcan kimdir Haberi

Pınar Özcan kimdir

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu üyesi ve Işık İç Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Özcan, kent estetiğinin önemine işaret etti. Özcan, kentsel gelişim süreci çok hızlı olmasına rağmen Ankara'nın bugün sağlıklı bir kentleşmeyi sürdürdüğünü söyledi. Özcan, "Günümüz insanı, geçmişin doğal yapısı içinde modern yaşamak istiyor. Ankara bu anlamda kentsel estetiğe verdiği önemle geçmişle bugünü uyumlu bir şekilde birleştirmeyi başarmıştır. Ankara sokaklarında dolaşırken bunu hissetmek mümkün" ifadelerini kullandı. 


KENTİN BATISI HIZLA GELİŞİYOR

İç Mimar Pınar Özcan, Ankara'nın kent mimarisini tarihi ve modern olarak ikiye ayırarak yorumlamanın daha doğru olacağını ifade etti. Özcan, "Ankara'nın batı bölgesinin, modern ve büyük yapılarla, yüksek yapı projeleri ile gelişmesi kente değer katmaktadır. Ayrıca bir kentin olmazsa olmazları, modern kent meydanları, hayvanat bahçesi, geniş yeşil alanlar...