23 / 06 / 2024

Pıoneers Turizm adres

Pıoneers Turizm adres

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Kayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

FRFVİP Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FRFVİP Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazal Rabi Abdul Malik tarafından kuruldu. 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mehmet Ömer Tuncay tarafından kuruldu.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

Pıoneers Turizm adres Haberi

Pıoneers Turizm adres

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde veyurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.Rumeli Cad. Cenani İşhanı Apt.N.96/6...