23 / 06 / 2024

Pıoneers Turizm iletişim

Pıoneers Turizm iletişim

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Eyüp Baharyaka iletişim!

Eyüp Baharyaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim!

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Eyüp Yeni Nesil projesi 222 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Pıoneers Turizm iletişim Haberi

Pıoneers Turizm iletişim

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde veyurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.Rumeli Cad. Cenani İşhanı Apt.N.96/6...