09 / 05 / 2024

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi, Emin Tüysüzoğlu tarafından 16 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesi'nde kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küpdilli ve Sefa Çakır ortaklığında kuruldu.

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi Haberi

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi, Emin Tüysüzoğlu tarafından 16 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi iş konusu; Kamu gerçek ve tüzel kişilere gayrimenkulle ilgili yatırım alım satım kiralama yönetim inşaat işlerinde danışmanlık komisyonculuk ve aracılık hizmetlerinin verilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi adres: Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesi, No:7/2....