04 / 05 / 2024

Pirinççi tapu sorunu

Pirinççi tapu sorunu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi Mahallesi’nde 50 yıllık tapu ve imar sorunun çözüldüğünü açıkladı. 50 hektarlık alan için 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

Eyüpsultan Pirinççi’de tapu sorunu çözülecek!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi’de tapu sorunu yaşandığını ve tapularının iptal edildiğini söyledi. 

Aile içi tapu devir nasıl yapılır ve ücreti nedir?

Tapu devri yapılırken işlemler için gerçekleştirilen ödemeler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, aile içi tapu devir ücreti için ne kadar ödeme yapılması gerekmektedir? İşte merak edilen detaylar...

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Tapu devri pek çok kişinin kafasını karıştırmaktadır. Özellikle aile içi tapu devrine dair detaylar araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilen hususlar!

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

Pasifik GYO Eyüpsultan Pirinççi gayrimenkullerinin değeri açıklandı! Rakamlar şok etti!

Pasifik GYO tarafından, İstanbul Eyüpsultan Pirinççi'deki 244 ada 1 parsel ile 246 ada 5 parsellerin yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte o rakamlar...

Aile içi tapu devri nasıl yapılır 2022?

Tapu devri, belli kurallar kapsamında yapılmaktadır. Peki bu bağlamda Aile içi tapu devri nasıl yapılır 2022? İşte detaylar!

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri, bir tapunun yasal haklarının tapu sahibinden alınarak başka birinden ister aile içi ister aile dışından herhangi birine devredilme işlemine denir. Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Aile içi tapu devri nasıl yapılır 2022? Aile içi tapu devir masrafları ne kadar? 2022

Aile içi tapu devri yapmak isteyen vatandaşlar, aile içi tapu devri nasıl yapılır? 2022, aile içi tapu devir masrafları 2022 ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte detaylar…

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri aile içinde olduğu gibi aile dışından kişilerle de yapılabilir. Bu durumda Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte detaylar!

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Aile içi tapu devir masrafı ne kadar?

Tapu devir işlemleri ile uğraşan kişilerin bu konuya dair pek çok sorduğu soru bulunmaktadır. Onlardan biri de Aile içi tapu devir masrafı ne kadar? İşte merak edilen yanıtlar!

Pirinççi tapu sorunu Haberi

Pirinççi tapu sorunu

İnsan odaklı yatırımlarla birçok ödülün sahibi olan  Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi Mahallesi'nde tapu ve imar sorununun çözüldüğünü müjdeledi.

1/1000 Ölçekli İmar Planı 

Eyüpsultan Postası'nda yer alan habere göre, Belediye Planlama Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. 50 hektarlık bir alan üzerinde yapılan çalışmalarda 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

Mülkiyet haritası hazırlandı

29 adet kurum ve kuruluştan görüş toplandığı planlama sürecinde tüm mülkiyet haritası, fotoğraf çalışmaları ile arazi tespiti, vatandaşlar ile irtibat kurularak taleplerin değerlendirilmesi aşamaları ve plan için taslak çalışmaları yapıldı.

Planlı alanlar oluşturuldu

Plan kapsamında Ortaokul alanı, İlkokul Alanı, Anaokulu alanı, Camii, Sağlık Tesisi, Halk Eğitim Alanı, Kültürel Tesis, Park ve Yeşil Alan, İdari Hizmet Alanı, Yol ve Altyapı Hizmetleri, Konut ve Ticarethane yapılabilecek alanlar oluşturuldu.

Söz konusu 50...