10 / 05 / 2024

Pırlanta Çamlıca iletişim

Pırlanta Çamlıca iletişim

Pırlanta Çamlıca projesinde satışlar henüz başlamadı. Nisan'da lansmanın yapılacağı Pırlanta Çamlıca Evleri projesi 10 blok ve 9 bin 870 metrekarelik kısmı yeşil alandan meydana geliyor:..

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zen'de yüzde 50'ye varan indirim! 3 Taksit! İşte Zen pırlanta bileklik 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Zen'de yüzde 50'ye varan indirimle pırlanta bileklikler satışa çıkarıldı! Ayrıca 3 taksit fırsatı da sunuluyor. Peki, Zen Pırlanta'da pırlanta bileklikler kaç TL? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'da haftanın fırsatları açıklandı! Üstelik yüzde 50'ye varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta'da kolye'den küpeye kadar istediğiniz tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim başladı. Ayrıca Haftanın fırsatları kategorisinde yer alan takılarda artı yüzde 16'ya varan ekstra indirim de bulunuyor. İşte Zen Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak 7 tonluk ana avize yerine takıldı!

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak olan 7 tonluk ana avize, 8 halatla kedi yoluna asılıp yerine takıldı. Avize, camiyi ziyaret edenlerin, başını kaldırdığında avizeyi değil, kubbeyi görecek şekilde tasarlandı...

Eyüp Baharyaka iletişim!

Eyüp Baharyaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin 100 metresi tamamlandı!

Şehirde görüntü kirliliği oluşturan anten ve anten kulelerinin kaldırılıp tek bir noktada toplanması amacıyla hayata geçirilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesinin inşa çalışmaları hızla sürüyor. Toplamı 365, betonarme kısmı 220 metre yüksekliğinde olacak kulenin 100 metreye yakınının inşası tamamlandı.

Üsküdar Çamlıca'da dönüşüm başlıyor!

Çamlıca bölgesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı olarak ilan edildi. Karara göre Çamlıca Tepesi'nin eteklerindeki yaklaşık 190 dönüm arsa üzerinde bulunan 520'si konut olmak üzere toplam bin 432 bağımsız yapı yıkılacak.

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı projesi iptal edildi.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Pırlanta Çamlıca iletişim Haberi

Pırlanta Çamlıca iletişim

Erkan İnşaat'ın hayata geçireceği Pırlanta Çamlıca; çevresi ağaçlarla kaplı yeşil bir alanda Çamlıca'da inşa ediliyor. Pırlanta Çamlıca projesi henüz satışa çıkmadı...  Nisan'da projenin lansmanı yapılacak. 


12 bin 570 metrekarelik alanda yükselen Pırlanta Çamlıca projesinin toplam 9 bin 870 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılmış durumda. 


40 villa daireden meydana gelen Pırlanta Çamlıca kapsamında tenis kortları, oyun alanları, rekreasyon alanı, teras, basketbol sahası ve yüzme havuzu yer alıyor. 


2 bin 700 metrekarelik bina oturumuna sahip olan Pırlanta Çamlıca projesinde her daireye 4 araçlık otopark, full jenaratör, shuttle hizmeti bulunuyor. 


Pırlanta Çamlıca görselleri



















Pırlanta Çamlıca örnek daire:

















Pırlanta Çamlıca vaziyet planı:






Pırlanta Çamlıca nerede?







Pırlanta Çamlıca adres: 

Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi,...