22 / 07 / 2024

Pırlanta Feneryolu fiyatları

Pırlanta Feneryolu fiyatları

15 kat şeklinde yükselen proje Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje tek bloktan oluşuyor. Pırlanta Feneryolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 357 olarak belirlendi.

Kadıköy Pırlanta Feneryolu satılık!

15 kat şeklinde yükselen proje toplam 44 adet daireden meydana geliyor. Proje Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Kadıköy Pırlanta Feneryolu satılık daire tipleri 3+1 olarak tasarlandı.

Erkan İnşaat Pırlanta Feneryolu projesi!

Erkan İnşaat Pırlanta Feneryolu projesi 15 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlenen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

Venta Pırlanta'da yüzde 50 indirim başladı! İşte Venta pırlanta seçili ürünler!

Venta Pırlanta'da seçili ürünlerde yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki seçili ürünler içerisinde neler var, fiyatları ne kadar? İşte Venta Pırlanta fiyat listesi.. 

Ariş Pırlanta'dan Babalar gününe özel hediye fırsatı! Kol düğmesi, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar?

Ariş Pırlanta’da şıklığına özen gösteren babalar için birçok hediye seçeneği bulunuyor. Özel tasarımlar arasında kol düğmeleri, yüzükler, küpeler ve bileklikler yer alıyor. Ariş Pırlanta'da Kol düğmesi, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar?

Baget pırlanta kolyelerde yüzde 40 indirim! Amor Pırlanta'da baget kolyeler ne kadar?

Amor pırlanta, pırlanta baget kolyelerde yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Davetlerde kadınların tercihleri arasında ilk sırada gelen baget kolyelerin fiyatları merak ediliyor. Peki Amor Pırlanta'da pırlanta baget kolyeler ne kadar?

Düğün hazırlıkları başladı! Lotus pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Laris Pırlanta fiyat listesi

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Evlilik tekliflerinin gözdesi lotus yüzükler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki lotus yüzük fiyatları ne kadar? Laris Pırlanta yüzük fiyat listesi.

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

Tektaş yüzüklerde büyük indirim! Zen Pırlanta'da anneler gününe özel fiyatlar!

Zen Pırlanta'da Anneler gününe özel yüzde 50 indirim kampanyası devam ediyor. Tektaş pırlanta yüzüklerin fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta fiyat listesi...

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Tamtur pırlanta yüzük almak isteyenler baksın! İnza Pırlanta fiyat listesi 28 Mart 2024!

Kadınların en çok tercih ettiği yüzükler arasında yer alan tamtur yüzüklerin fiyatları araştırılıyor. İnza Pırlanta'da tamtur yüzün ne kadar? İnza Pırlanta tamtur ve yarımtur fiyat listesi 28 Mart 2024...

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lizay Pırlanta'da indirim fırsatları; fiyatlar yüzde 40 düştü

Lizay Pırlanta'da Temmuz ayı indirimleri belli oldu, fiyatlar yüzde 40 düştü. İşte indirime giren ürünler....

Zen Pırlanta'dan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! Fiyatlar birden düştü!

Zen Pırlanta'dan şok eden bir kampanya geldi. Zen Pırlanta, müşterilerine özel bir kampanya düzenleyerek tektaş yüzüklerinde yüzde 50'ye varan indirim sundu.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Pırlanta Feneryolu fiyatları Haberi

Pırlanta Feneryolu fiyatları

Ödeme planı kapsamında Pırlanta Feneryolu projesinde tamamı peşin ödendiğinde veya yüzde 25 peşinat alındığında kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi imkanı uygulanıyor.


Sosyal seçenekleri kapsamında kapalı otopark ve yüzme havuzu bulunan Pırlanta Feneryolu projesi 15 kat şeklinde yükseliyor. Proje tek blok şeklinde meydana geliyor.


İstanbul Kadıköy Feneryolu lokasyonunda inşa edilen proje Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Erkan İnşaat imzası ile yükselen projede dairelerin tipleri 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi


Toplam 44 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Projedeki dairelerin teslimleri Eylül 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.


Pırlanta Feneryolu iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 505 0 434 - 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Tülay...