02 / 07 / 2024

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Yeter tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe, Fatih Mahallesi'nde kuruldu

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Al tarafından kuruldu.

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Can tarafından kuruldu.

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Haberi

Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat
Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Yeter tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Faruk Yeter'e ait.


Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Pırlanta Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi,...