05 / 05 / 2024

Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat iletişim

Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat iletişim

Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Demir tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi'nde kuruldu.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bisgavlioğlu tarafından kuruldu.

Asens Seyahat Taşımacılık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asens Seyahat Taşımacılık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Artuk tarafından kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Haytek Taşımacılık Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytek Taşımacılık Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 TL sermaye bedeli ile Nalan Büyükçalık tarafından kuruldu. 

Luna Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Luna Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Luna Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'ye taşındı.

Emay Taşımacılık Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emay Taşımacılık Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Uğur Pehlivan ve Serkan Şahin ortaklığında kuruldu. 

Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat iletişim Haberi

Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat iletişim

Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Demir tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Pırlanta Taşımacılık Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE: 3 ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI:                 Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır:                     TAŞIMACILIK   Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi  kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler,  özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve dışında ihaleye çıkarılan her türlü personel ve öğrenci taşımacılığı yapmak ve araç kiralama ihalelerine katılmak. Kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...