20 / 07 / 2024

Pirometrik Metalurji İzolasyon iletişim

Pirometrik Metalurji İzolasyon iletişim

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Karabaş tarafından kuruldu.

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu...

Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gözüküçük tarafından kuruldu...

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

İber İzolasyon Havalandırma Gemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İber İzolasyon Havalandırma Gemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Oral tarafından kuruldu.

Baras Yapı Kimyasalları İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baras Yapı Kimyasalları Parke İzolasyon Boya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Akkaya tarafından kuruldu. 

Cet Yatırım İzolasyon İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi kuruldu!    

Cet Yatırım İzolasyon İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tanap Metal Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tanap Metal Mimarlık İzolasyon Aksesuan Teks. Gıda Elek. Pey. Kağıtç. Matb. ve Oto Yed. Par. San. Tic. Ltd. Şti. Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Turan tarafından kuruldu. 

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de açıldı. 

Barbata Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbata Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan  Uluağ tarafından kuruldu. 

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Karabaş tarafından kuruldu.

İz Tek İzolasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Tek İzolasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güler  Kömürcü tarafından kuruldu. 

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Atıl   Fidan tarafından kuruldu. 

Pirometrik Metalurji İzolasyon iletişim Haberi

Pirometrik Metalurji İzolasyon iletişim

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Karabaş tarafından kuruldu.

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Metalurjik ve kimyasal mamül, yarı mamül ve hammaddelerin üretimini, ticaretini ithalat, ihracat ve distribütörlüğünü temsilcilik ve acentalık işlemlerini yapar yaptırabilir. Bunların patent, teleif hakkı, marka ruhsat ihtira beratlarını alabilir, kiralayabilir, devredebilir. 2. Isı izolasyon malzemeleri, demir çelik ve döküm sanayine, seramik sanayine, alüminyum sanayine yönelik her türlü malzemelerin, eritme potaları, refrakter malzemeleri, refrakter tuğla ve harçları, sanayi fırınları, teknik seramiklerin ve bu üretimlerde kullanılan kimyasal malzemelerin üretimini, alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak, yurt içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerinde bulunmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Kurtköy...