29 / 04 / 2024

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği adres

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği adres

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi, Mustafa Döğme Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon 320 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu.

1,5 trilyon dolarlık Akıllı Şehirler Pazarı WICS’te konuşulacak!

Londra merkezli EurAsia Strategies tarafından 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde Conrad İstanbul Otel’de üçüncüsü düzenlenecek olan WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde iki gün boyunca toplam 30 oturum gerçekleştirilecek.

Hep İstanbul Tekfen ne zaman teslim edilecek?

"Hayatımın evi projesi!" sloganıyla yükselen Hep İstanbul Tekfen projesinin geçtiğimiz hafta Raffles İstanbul Otel'de tanıtımı yapıldı. Peki Hep İstanbul Tekfen ne zaman teslim edilecek?

Fairmont Quasar İstanbul Otel ne zaman hizmete açılacak?

Fairmont Quasar İstanbul Otel kulesinde 5. katta çalışmalar devam ediyor. Quasar İstanbul'un otel kulesi olan Fairmont Quasar İstanbul kısmında kaba inşaat Ocak'ta tamamlanacak ve 2016'da hizmete açılacak

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği adres Haberi

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği adres

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı, C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, C.Yı Chıng Lıao, Peter Camılle Borer ve Adem Durak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde  45 bin 900 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beyoğlu'nda kuruldu.


PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi iş konusu; 1.İlgili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınmasına bağlı olarak, otel dahil her türlü turizm tesisini yönetmek ve işletmek. 2.Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konusuna erişebilmek için; aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir: a Spalar, otoparklar ve restoranlar dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere otele ilişkin her türlü tesisi ve kuruluşu otel sahibi adına yönetmek ve işletmek;  b.Ofis ekipmanları, mobilyalar, makinalar, diğer ekipman, malzeme ve araçları satın alabilir, ithal edebilir, kiralayabilir ve ihtiyaç duyulduğunda...