14 / 05 / 2024

Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul

Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 2018 yılında teslimlerin yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul Haberi

Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul

Konut ve ofislerin yer aldığı Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul'da  760 adet daire ve 190 rezidans yer alıyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede alışveriş sokağı, ofisler ve otel de bulunuyor.


Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alıyor. 


Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ofislerin kira fiyatları ise metrekare bazında 25 dolardan başlıyor. 


2018 yılında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede konut bloğu 6 ve 10 katlı, otel bloğu 18 katlı, rezidans bloğu 16 katlı, ofis bloğu ise 5 ve 12 katlı olarak tasarlandı. 


Piyalepaşa...