08 / 05 / 2024

Piyalepaşa İnşaat Hacıhüsrev projesi

Piyalepaşa İnşaat Hacıhüsrev projesi

Piyalepaşa Gayrimenkul'ün, Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi projesi 902 konut, 400 odalı otel, ofis, ticaret ve otopark alanlarından oluşuyor. Hacıhüsrev Mahallesi'nde hafriyat çalışmaları bu yıl sonunda başlıyor...

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Sarı tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Oto Yedek Parça İnşaat Medikal Gıda Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Oto Yedek Parça İnşaat Medikal Gıda Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Aykal tarafından kuruldu.

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ibrahım I.M.U. tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İnşaat Hacıhüsrev projesi Haberi

Piyalepaşa İnşaat Hacıhüsrev projesi


Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul'ün, Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde inşa edeceği karma projesi 902 konut, 400 odalı otel, ofis, ticaret ve otopark alanlarından oluşuyor.


Piyalepaşa Gayrimenkul Hacıhüsrev projesi 27 blok olarak tasarlandı. Piyalepaşa Gayrimenkul Hacıhüsrev projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


82 bin 459 metrekare alanda inşa edilecek olan Piyalepaşa Gayrimenkul Hacıhüsrev projesi 450 bin metrekare inşaat alanına sahip. Piyalepaşa Gayrimenkul Hacıhüsrev projesinde 68 bin metrekare konut alanı, 25 bin metrekare otel alanı, 23 bin metrekare ticaret alanı, 39 bin metrekare ofis alanı bulunuyor.


3 bin - 3 bin 500 araçlık otoparkın yapılacağı Piyalepaşa Gayrimenkul Hacıhüsrev projesinde 155 bin 920 metrekare otopark alanı bulunuyor. Piyalepaşa Gayrimenkul Hacıhüsrev proje bedeli 660 milyon TL.


Piyalepaşa...