29 / 04 / 2024

piyalepaşa istanbu projesi

piyalepaşa istanbu projesi

Piyalepaşa İstanbul Rezidans metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sağlanıyor...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Polat Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 2017!

Polat Holding projesi Piyalepaşa İstanbul'da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap 2018'in sonunda tamamlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017!

Aralık 2018'de teslim edilecek olan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.Proje Polat Holding tarafından inşa ediliyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017..

piyalepaşa istanbu projesi Haberi

piyalepaşa istanbu projesi


İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesi 760 adet daire ve 190 adet rezidans daireden meydana geliyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesi 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans'ta daire alanları 55 ila 207 metrekare arasında değişiyor.



Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyatları!


Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyatları metrekare birim fiyatı bazında dairelerde 8 bin 500 liradan başlarken, rezidans dairelerde 10 bin 500 liradan başlayarak değişiyor.


Piyalepaşa İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans'ta 30...