03 / 05 / 2024

Piyalepaşa ne zaman satışa çıkıyor

Piyalepaşa ne zaman satışa çıkıyor

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi için yıkım başladı. Piyale Gayrimenkul, Piyalepaşa projesinde satışlara ne zaman başlıyor? Piyalepaşa projesinin lansmanı ne zaman yapılacak? Piyalepaşa ne zaman görücüye çıkacak? Açıklıyoruz...

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

Asgari ücret zammı maaşa ne zaman yansıyacak? Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek?

Milyonlarca vatandaş, şimdilerde ¨Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek? Yeni asgari ücret zammı ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı ne zaman yansıyacak?¨ sorularının cevabını araştırıyor. Peki, yeni asgari ücret ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

Tual Bahçekent Evleri satışa ne zaman çıkacak?

Toplam 1.800 tane daire, 3 bin kişilik yurt, 2 devlet okulu, 3 kreş, 2 özel okul, 57 dükkandan oluşan proje 23 blok şeklinde yükseliyor. Peki Tual Bahçekent Evleri satışa ne zaman çıkacak?

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Residence'de yüzde 0,45 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim edilecek?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Piyalepaşa ne zaman satışa çıkıyor Haberi

Piyalepaşa ne zaman satışa çıkıyor

Adnan Polat’ın Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde 80 bin metrekare üzerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde lansman tarihi belli oldu. 


Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kaan Yücel’in Emlakkulisi.com’a yaptığı açıklamaya göre Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi 2015’in Mart ayında görücüye çıkacak. Piyalepaşa konutları, metrekaresi 3 bin 500 dolardan satışa çıkacak.


Piyalepaşa’da hangi konut tipleri olacak? 


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Yücel’in açıklamalarına göre 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde 20 katlı otelin etrafında 25 tane 2-3 ve 7-12 katlı binalardan oluşan konut blokları yer alacak. Konut tipleri ve oranları, yüzde 5 civarında 4+1,yüzde 60 civarında  3+1 ve 2+1 ve yüzde 35 1+1 ve 1+0 konut tipi residence bloğunda olacak şekilde belirlendi....