18 / 05 / 2024

Plan İstanbul Yapı adres 

Plan İstanbul Yapı adres 

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baltacı ve Sürkit Madem Otomotiv Enerji Gıda Yatırım A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataköy'deki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Merkez Ataköy Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa'daki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin (Plan Notu İlavesi) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe'deki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ve Kuzey Marmara Sultanbeyli Sancaktepe Geçişi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Esenler'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenler ilçesi, Tem Otoyolu Güneyi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu Değişikliği 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez Tem Otoyolu Güneyi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu Değişikliği 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baltacı ve Sürkit Madem Otomotiv Enerji Gıda Yatırım A.Ş. ortaklığında kuruldu.

50 bin konutluk gönüllü dönüşümde acil plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'a ilişkin eylem planı hazırlayacaklarını söyledi. Kurum, ''50 bin konutluk gönüllü dönüşümü içerecek acil eylem planını yapıyor olacağız'' dedi.

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günerdin Öztürk tarafından kuruldu. 

Plan İstanbul Yapı adres  Haberi

Plan İstanbul Yapı adres 

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baltacı ve Sürkit Madem Otomotiv Enerji Gıda Yatırım A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...