04 / 05 / 2024

Plan Proje Müşavirlik

Plan Proje Müşavirlik

İran pazarına 2011 yılında giren ve Tahran'da 25 bin konutluk projede teknik müşavirlik hizmeti veren Plan Proje Yönetim Müşavirlik, İran'da bir bölge ofisi açmayı planlıyor.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Farrokhi ve Laras Teknoloji ve Mühendislik Çözümleri Ticaret ortaklığında kuruldu.

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Selçuk Yalçın tarafından kuruldu.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Plan Proje Müşavirlik Haberi

Plan Proje Müşavirlik

İran pazarına 2011 yılında giren ve Tahran'da 25 bin konutluk projede teknik müşavirlik hizmeti veren Plan Proje Yönetim Müşavirlik, ambargonun kalkmasıyla birlikte iki ülke ilişkilerinin çok daha iyi noktalara taşınacağı beklentisinden hareketle, bu ülkede bir bölge ofisi açmayı planlıyor. 

Plan Grubunun 1994'te gayrimenkul ve turizm alanında, danışmanlık, proje yönetimi, teknik müşavirlik gibi konularda hizmet vermek üzere kurulduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Süha İlhan, halen 50 kişilik teknik ve bunlara bağlı idari personelle hizmet verdiklerini söyledi. 

Kuruldukları günden bu yana üstyapı projelerinde 17 milyon metrekare inşaat alanı üzerinde çalıştıklarım belirten İlhan, konut, ofis, AVM, karma yapüar ve turistik tesislerde yoğunlaştıklarını, bunlarla ilgili arazi geliştirme dahil, tüm inşaat sürecinin yönetimi konusunda lider danışmanlık ve proje yönetim hizmetleri verdiklerini kaydetti. 


Gerek Türk gerekse İranlı yatırımcılar...