18 / 05 / 2024

Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi toplantısı ne zaman

Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi toplantısı ne zaman

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Beyaz eşya ve giyime zam gelmeyecek! İşte nedeni

Zincir marketlerde start alan ‘fiyat sabitleme’ genişliyor. Giyim, beyaz eşya ve plastikçiler de fiyat sabitleyecek. İşte tüm detaylar...

Zincir marketlerdeki indirim kampanyası dalga dalga yayılıyor! Sıra o sektörlere de geldi... Duyan inanmıyor!

Zincir marketlerde başlayan 'fiyat sabitleme' kampanyası dalga dalga yayılıyor. Sırada giyim, beyaz eşya ve plastikçiler var. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı başladı.

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uludağ tarafından kuruldu.

Ayliva İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayliva İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Elham İnşaat Reklam Danışmanlık Tekstil Kırtasiye Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Elham İnşaat Reklam Danışmanlık Tekstil Kırtasiye Ve Plastik Limited Şirketi Çatalca'da Bayram Konuklu tarafından kuruldu.

Global Alfa İnşaat Ve Plastik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Alfa İnşaat Ve Plastik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Aqeel Akbar tarafından kuruldu.

Desmet Elektrik Elektronik Metal İnşaat Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desmet Elektrik Elektronik Metal İnşaat Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Sezerer tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Yeksan Metal Yapı Malzemeleri Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksan Metal Yapı Malzemeleri Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Şipal tarafından kuruldu.

Günbak Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günbak Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ünal tarafından kuruldu.

Validebağ Millet Bahçesi projesi revize edildi!

Uzun süredir tartışılan Validebağ Korusu’nun ‘betonlaşma kâbusu’ mutlu sonla bitti. Üsküdar Belediye Başkanı hazırladıkları proje için, “Koruyu baştan sona rehabilite edeceğiz. Beton asla olmayacak, araç girmeyecek, metal, naylon ve plastik de olmayacak” dedi.

Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi toplantısı ne zaman Haberi

Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi toplantısı ne zaman

Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı No: 242B adresinde, "Plastifiyan (DOP, DOTP v.b) ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyetle ilgili olarak Çevresel Etki değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır. 


Toplantı Yeri: Demiröz Kıraathanesi 


Toplantı Yerinin Adresi: Tepeören Mah. Eski Ankara Yolu Cad. No: 22 Tuzla/İstanbul


Toplantı Tarihi: 28.07.2015


Toplantı Saati: 14:00 


Proje Sahibi: Vatan Plastik San. ve Tic....