28 / 04 / 2024

Plastik Organize Sanayi Bölgesi

Plastik Organize Sanayi Bölgesi

Kırklareli Vize’de, Plastik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yaklaşık 600 milyon TL toplam yatırım bedeliyle hayata geçecek PAGDER & ASLAN OSB, plastik sektörünün sanayi yapılaşmasının en önemli, örnek adresi olacak.

Garoy İnşaat Elektrik Kimya Medikal Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garoy İnşaat Elektrik Kimya Medikal Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sandan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Plastik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Plastik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Sandal tarafından kuruldu.

Tarıma dayalı organize sanayi bölgeleri yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de Tarıma dayalı organize sanayi bölgeleri yönetmeliği yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı..

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Altunlar Proje İnşaat Tekstil Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlar Proje İnşaat Tekstil Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Safet Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 bin dönümlük yeni arazi!

320 fabrikanın yer aldığı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 dönümlük yeni arazi ekleniyor...

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Parlanlar Madencilik İnşaat Kimyevi Maddeler Petrol Ürünleri Plastik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Parlanlar Madencilik İnşaat Kimyevi Maddeler Petrol Ürünleri Plastik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Erol Tüzünoğlu imzasıyla kuruldu.

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık!

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Plastik Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Plastik Organize Sanayi Bölgesi

Kırklareli’nin Vize ilçesinde, Türkiye’nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi olarak faaliyete geçecek ve sanayi yapılaşmasına büyük katkı sağlayacak olan PAOSB, Çorlu ve İstanbul Atatürk Havalimanı; Tekirdağ ve Ambarlı limanları; Alpullu, Durak istasyonları ile E5, TEM ve Kapıkule gibi bölgenin önemli havalimanı, karayolu, liman ve istasyonlarına, gümrük kapısına yakınlığı ile de lojistik olarak büyük kolaylıklar sunuyor.

PAOSB, Plastik İhtisas OSB olarak yapılandırıldığı için yeni Teşvik Yasası’ndan da (2 B ekinde yer alan 1 no’lu dipnota göre bölgesel destekler kapsamında değerlendirilecek.) yararlanacak. Referans değer olarak verilen yüzde 50 yatırım teşvik destek miktarı, yeni istihdam edilecek personel sayısı ve yatırım finansmanı olarak kullanılacak kredi miktarına göre değişiklik gösterecek.  Ayrıca, OSB'de yapılan inşaatlar, inşaatın bitim tarihini takip eden bütçe yılından itibaren 5 yıl...