15 / 05 / 2024

platform fasion park nerde

platform fasion park nerde

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından biri olan Merter’de hayata geçirilen, Avrupa’nın moda ve ticaret temalı en kapsamlı projesi olan Platform Merter Fashion Park için geri sayım başladı.

Fashion Park Ağustosta açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Merter'de hayata geçirilen Platform Merter Fashion Park Türk tekstil sektörünün yeni merkezi olacak. Toptan tekstil ticaretine yeni bir soluk getirmek için yola çıkan ve ağustos ayında açılacak...

Platform Merter Fashion Park Ağustos'ta açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Merter’de hayata geçirilen Platform Merter Fashion Park, Türk tekstil sektörünün yeni merkezi olacak. Ağustos ayında açılacak olan Platform Merter Fashion Park 20 bin metrekare alandan oluşuyor...

Platform Merter Fashıon Park basına tanıtıldı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından biri olan Merter’de hayata geçirilen, Avrupa’nın moda ve ticaret temalı en kapsamlı projesi olan Platform Merter Fashion Park için geri sayım başladı.

Platform Merter Fashion Park 11 Aralık'ta görücüye çıkacak!

Tekstil sektörünün kalbi Platform Merter Fashion Park'ta atacak. Platform Merter Fashion Park 11 Aralık'ta görücüye çıkacak...

Eroğlu Yapı'dan, Platform Merter'de 3,6 milyon TL'ye penthouse!

Merter'de eski Vakko arazisi üzerinde Eroğlu Yapı ve Doğa Şehircilik'in inşa ettiği Platform Merter görücüye çıktı. Platform Fashion Park'la moda merkezi olmaya aday projede daire fiyatları 371 bin TL ile 3 milyon 640 bin TL arasında değişiyor

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

platform fasion park nerde Haberi

platform fasion park nerde

Markalaşmış profesyonel çalışanları ve deneyimi ile sektörde yeni bir dönem açan Eroğlu Gayrimenkul’ün, sektördeki klişeleri yıkarak karma kullanımlı projelerin bir adım önüne geçtiği Platform Merter Fashion Park projesi çok yakında açılıyor.


Eroğlu Gayrimenkul’ün Doğa Şehircilik ortaklığında hayata geçirilen Platform Merter projesi, Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş, ticaret ve yaşam merkezi olarak kurgulandı.


Uluslararası ticaret hacmi bakımından İstanbul’un en önemli merkezlerinden Merter’de rezidans, suit, ofis, sport center ve Fashion Park bölümlerinden oluşan bölümleri ile moda ve ticareti bir araya getiren Platform Merter, yatırımcıya kar sağlamakla kalmıyor, kentsel dönüşüm açısından da önemli bir süreç başlatıyor.


20 bin metrekare alanda kurgulanan Platform Merter Fashion Park, dünya...