29 / 04 / 2024

Platform Merter Fashion Park 11 Aralık'ta görücüye çıkacak!

 Platform Merter Fashion Park 11 Aralık'ta görücüye çıkacak!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Platform Merter

Tekstil sektörünün kalbi Platform Merter Fashion Park'ta atacak. Platform Merter Fashion Park 11 Aralık'ta görücüye çıkacak...




Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından birinde hayata geçirilen ve tekstil sektörünün yeni buluşma noktası olarak konumlandırılan  Platform Merter  Fashion Park görücüye çıkıyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu’nun ev sahipliğinde, tekstil sektörünün önde gelen işadamlarının katılımı ile Four Seasons Otel Atikpaşa Salonu'nda özel bir davet gerçekleştirilecek.


Fashion Park hakkında


23.000 m2 kiralanabilir alana sahip, geniş showroom mekan çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacağı, uluslararası bir ticaret platformu.


Merter'in en güçlü markaları Platform'da bir araya geliyor, tek ses oluyor. Platform, dünyaya çok daha hızlı ve rahat entegre olabileceğiniz, iş hacminizi genişletebileceğiniz, ihracatınızı arttırabileceğiniz, mükemmel bir moda ve ticaret merkezi.


Ticaret platformu, 3 kattan oluşan modern mimari kurgusu ile ziyaretçilerine mükemmeli sunuyor. Her katta ihtiyaca yönelik tiplerde kurgulanmış 110 mağazaya, sergi ve defile alanına sahip.


Burada estetik, rasyonel çözümlerle buluşuyor. Platform; yüksek tavanlar, geniş kapılar, büyük vitrinler, doğru ışıklandırma, nitelikli malzemeler ile ferah ve kullanışlı bir ortam sunuyor. Platform her açıdan Türk tekstil ticaret ve modasının dünyaya açılan yeni ve modern yüzü olacak.


444 37 97

www.platform-merter.com


projeye sor



Geri Dön