04 / 05 / 2024

Platform Merter Evleri\'ne nasıl gidilir

Platform Merter Evleri\'ne nasıl gidilir

Eroğlu Yapı'nın projesi olan Platform Merter Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 1.394 adet daire yer alıyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Kuzu İnşaat tarafından Ataköy’de inşa edilen Sea Peal Projesi ‘inde toplam 1381 adet daire bulunuyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu Sea Pearl Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl Ataköy Evleri ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İlk etabı satışa sunulan projede 631 adet konut bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

İdilia Evleri ne zaman teslim edilecek?

İdilia Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. Peki İdilia Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Vaditepe Göl Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projenin lansmanı 24 Mart Salı günü gerçekleşecek. Peki Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadi Yaka Evleri ne zaman teslim edilecek?

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Yaka Evleri projesinde toplam 380 adet daire ve 49 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Vadi Yaka Evleri ne zaman teslim edilecek?

Gold Towers Evleri ne zaman teslim edilecek?

Çelebiler İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Towers Evleri projesi Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Gold Towers Evleri ne zaman teslim edilecek?

B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

İzmir İl'i Çiğli İlçe' sinde yer alan proje Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat ortak imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 84 adet daire bulunuyor. Peki B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şehri Naz Evleri ne zaman teslim ediliyor?

Toplam 400 adet daireden oluşan Şehri Naz Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Şehri Naz Evleri ne zaman teslim ediliyor?

Seğmen Bağlıca Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yazıcı Grup tarafından Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde hayata geçirilen Seğmen Bağlıca Evleri projesinde toplam 435 adet daire bulunuyor. Peki Seğmen Bağlıca Evleri ne zaman teslim edilecek?

Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 11 bin 732 metrekare alan üzerinde yükselen Batı Yakası Evleri toplam 231 adet daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İşte Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı...

Sofa Loca Evleri ne zaman teslim?

Daire fiyatları 656 bin TL'den başlangıç gösteren Sofa Loca Evleri'nde 150 adet daire ve 6 adet ticari birim bulunuyor. Peki Sofa Loca Evleri ne zaman teslim edilecek?

Platform Merter Evleri\'ne nasıl gidilir Haberi

Platform Merter Evleri\'ne nasıl gidilir


Platform Merter Evleri'nin havadan görüntüleri için...