27 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projenin lansmanı 24 Mart Salı günü gerçekleşecek. Peki Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim.  Kiptaş  imzası ile yükselen proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor.


Toplam 4 bin adet daireden meydana gelen Başakşehir Vaditepe Göl Evleri'nde konutların yanı sıra cadde dükkanları da yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tipleri mevcut. 


300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı üzerinde bulunan Kiptaş Vaditepe Göl Evleri 26 bin metrekare büyüklüğe sahip Bahçeşehir Göleti manzarasına sahip. 


Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Satışları 24 Mart Salı günü başlayacak olan Vaditepe Göl Evleri'nin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede mini golf sahası, misafir otoparkı,  kapalı çocuk havuzu, bay - bayan fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, araç şarj üniteleri gibi sosyal alanlardan oluşuyor. 


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön