28 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

 Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 1.394 adet daire yer alıyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?



Ortak yaşam alanları arasında projede kafeler, okullar, çim amfi, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar, gölet, yamaç terasları, etkinlik alanları, havuz, marketler, spor alanları, restoranlar, oyun alanları gibi donatıları bulunuyor.


Ulşaım bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yükseliyor.


Daire alanlarının 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği projede toplam 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünite yer alıyor.


Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunan proje Konut Yapı ve  Cihan İnşaat  ortaklığında inşa edildi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 158 bin TL'den başlıyor.


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön