05 / 05 / 2024

Platin Group Fikirtepe

Platin Group Fikirtepe

Platin-Panaroma ve Acar Şirketler Grup Ortaklığı Fikirtepeli Ortakları ile yemekte buluştular. Toplantıda, Platin-Panaroma ve Acar Grup Ortaklığı vermeyi vaat ettikleri Banka Teminat Mektubu ile Fikirtepe'de ilk teminat veren firma olduklarını iddia ettil

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim!

Toplam 550 adet konut ve mağazalardan meydana gelen Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor.

Yiğit Group- Sinanlı Yapı Fikirtepe projesi ruhsat aşamasında!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, kentsel dönüşümde ilk olarak Fikirtepe'de Sinanlı Yapı ile ortak olarak 649 malikle anlaşmaya vardıklarını ve burada bir proje yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirecek!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirmek için güçlerini birleştirdi. Bölgedeki en büyük arazide hayata geçirilecek proje, konut, ticari alan ve home ofislerden oluşacak.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group'tan Fikirtepe'de yeni proje!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de ortak oldu!

Diyarbakır kökenli Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşüm projeleri için güçlerini birleştirdi. İlk adımı Fikirtepe’de atan ortaklar bölgede 1100 konut inşa edecek. İşte projeleri...

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group'tan Fikirtepe'ye 300 milyonluk yatırım!

Sinanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Sinanlı, Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklığında gerçekleştirecekleri 'Kadıköy' projesinin hem lokasyon hem de içinde bulundurduğu özellikler ile bölgenin en iddialı projesi olacağını söyledi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy için güçlerini birleştirdi!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Platin Konutları 2. Etap'ta fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

ASM Group imzasıyla inşa edilen projenin 1. etabında yaşam başladı. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Platin Konutları 2. Etap'ta fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Yiğit Group Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Cuma Yiğit'in başında bulunduğu Yiğit Group en son Fortis projesi ile öne çıktı. Ailenin et işi de var. Kadıköy Fikirtepe'deki 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm proje ise birkaç ay içinde start alacak.

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme bilgileri!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park projesi Fikirtepe'nin en gözde noktasında yükseliyor.

Platin Group Fikirtepe Haberi

Platin Group Fikirtepe


Platin-Panaroma ve Acar Şirketler Grup Ortaklığı Fikirtepeli Ortakları ile yemekte buluştular. Fikirtepe'de kat karşılığı sözleşme imzalayarak anlaştıkları ada içerisinde kendilerine imza vermiş veya vermemiş tüm ada maliklerinin davetli olduğu yemekli bir sunum gerçekleştirildi. Platin-Panaroma ve Acar Grup Ortaklığı vermeyi vaat ettikleri Banka Teminat Mektubu ile Fikirtepe'de ilk teminat veren firma olduklarını iddia ettiler. 



Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen yemekli toplantıda, Platin Grup Ortaklarından; Panorama Armağan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Armağan , Acar Şirketler Grubu Ceo' su ve yönetim kurulu üyesi Beşir Acar , Eyüp Günarslan ve Ortadoğu Hastahaneleri'nin sahibi Engin Şahin Beyler de hazır bulundular. Dün akşam saat 18:00 de Bakkalköy Zübeyde Hanım Öğretmenevinde yapılan toplantıya katılım yüksek oldu. Platin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Dural Çırak'tan Banka Garantisi...