15 / 05 / 2024

Platin Müteahhitlik Proje İnşaat

Platin Müteahhitlik Proje İnşaat

Platin Müteahhitlik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Güleç tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Platin Plaza, Yenisahra Mahallesi'nde kuruldu.

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında 2024'ün ilk çeyreğinde 4,3 milyar dolarlık iş üstlendi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi verilere göre Türk müteahhitlik sektörünün 2024'ün ilk çeyreğinde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 4,3 milyar dolar şeklinde oldu.

Müteahhitlik sektörü ocak-temmuz döneminde 120 proje üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörü, 1972 yılından bu yılın temmuz sonuna kadar 134 ülkede 482 milyar dolar değerinde 11 bin 768 projeyi hayata geçirdi.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Yurt dışı müteahhitlik sektörü 11 ayda yaklaşık 10 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün 2022 yılının ilk 11 aylık döneminde üstlendiği proje tutarı yaklaşık olarak 10 milyar dolar şeklinde oldu.

Bakan Muş: Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü 2023'te 500 milyar dolarlık proje bedeline ulaşacak!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş , yurt dışı müteahhitlik sektörünün senelik proje tutarının 30 milyar dolar seviyelerini geçeceğini öngördüklerini belirtti. Muş bu oranın 2023'te daha da artacağını kaydetti.

Yurt dışı müteahhitlik sektöründen 7 ayda yaklaşık 6 milyar dolarlık iş!

Türk yurt dışı müteahhitlik sektörü, 2022'nin 7 aylık döneminde yaklaşık 6 milyar dolarlık proje üstlendi. 1972'den bu yılın temmuz ayı sonuna kadar 11 bin 293 projeye imza atıldı.

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Durmaz tarafından kuruldu.

Yurt dışı müteahhitlik projeleri 2021'de 20 milyar doları aşacak!

Geçtiğimiz sene sert bir şekilde düşüş gösteren yurt dışı müteahhitlik işleri miktarı, 2021 yılında toparlandı ve tekrar 20 milyar doların üzerine ulaştı. Kasım sonu itibariyle Türk müteahhitler 130 ülkede 10 bin 909 proje üstlendi.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Nuri Çelebi ve  Aslıhan Çelebi Altay tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Müteahhitlik sektörümüz 128 farklı ülkede 10 bin 525 proje üstlendi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Müteahhitlik sektörümüz bugün itibarıyla dünyanın 128 farklı ülkesinde 418,7 milyar dolar değerinde 10 bin 525 proje üstlenmiş bulunmaktadır." dedi.

Platin Müteahhitlik Proje İnşaat Haberi

Platin Müteahhitlik Proje İnşaat


Platin Müteahhitlik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Güleç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Platin Müteahhitlik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Platin Müteahhitlik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Platin Plaza, Yenisahra Mahallesi, İstiklal Caddesi,...