27 / 04 / 2024

Plazalarda komşuluk dönemi

Plazalarda komşuluk dönemi

Ahilik geleneğinin bir parçası olan, günümüz iş adamlarının özlemle andığı "komşuluk kültürü" plazalardaki "ticari komşuluk" ile yeniden canlanıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''Ticari komşuluk başladı'' dedi.

Kat mülkiyeti, kira, komşuluk uyuşmazlıklarında yeni dönem! 64 bin dosya çözülüyor! İşte beklenen o düzenleme...

Kira, komşuluk hukukun, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuşmazlıklarda zorunlu hale getirilecek arabuluculukla, bu üç konuda senede yaklaşık 64 bin dosyanın mahkemelere gitmeden en fazla 1 ayda çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

9 maddede site yönetimindeki uyuşmazlıklarda mahkeme-komşuluk tercihi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'site yönetimindeki uyuşmazlıklarda mahkeme- komşuluk tercihi' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

TOKİ Niğde Ulukışla'da konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Niğde Ulukışla projesinde yer alan 425 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Strada Bahçeşehir'de komşuluk şimdiden başladı!

Annelerin Buluşma Noktası Oldu Akzirve Gayrimenkul, Anneler Günü için Sahrap Soysal’ın da katılımıyla özel bir davet düzenledi. Strada’da henüz yaşam başlamadan komşuluk ilişkilerinin temelini atmayı amaçlayan organizasyona, annelerin ilgisi yoğun oldu.

Konut sitelerinde komşuluğun önemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut sitelerinde komşuluk " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerde komşuluk hukukunu etkileyen 3 nokta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, sitelerde komşuluk hukukun önemli bir faktör olduğunu kaleme aldı. İşte, Sitelerde komşuluk hukukunu etkileyen 3 nokta!

Efe Bezci: Plazalarda komşuluk kültürü başladı!

Ahilik geleneğinin bir parçası olan, günümüz iş adamlarının özlemle andığı "komşuluk kültürü" plazalardaki "ticari komşuluk" ile yeniden canlanıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''Ticari komşuluk başladı'' dedi.

Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş yapma kapısını yeniden açıyor. Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı” dedi.

Boğaziçi Site Yönetimleri komşuluk iftarında buluştu!

Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından geçtiğimiz akşam Genel Merkez bahçesinde “Komşuluk Iftarı” adı altında Site Yönetim Müdürleri, Yönetim Kurulları ve Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve Gazetecilere yönelik İftar Programı düzenlendi.

Komşuluk hukuku nedir?

"Komşuluk hukuku nedir?" Türk Medeni Kanununa göre: Komşuluk hukuku, birbirine komşu olan taşınmaz maliklerinin birbirine karşı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen hukuk kuralları bütünü olarak ifade ediliyor.

Aydos Life Club kış dönemi boyunca devam ediyor!

Büyük bir başarı ile geçen İbrahim Kutluay Sports Academy Yaz Kampı dönemimiz, yoğun istek ve talep üzerine kış dönemi boyunca da sizlerle olmaya devam edecek...

TOKİ Ankara Altındağ 4.etap Evleri'nde başvuru dönemi bugün başlıyor!

Konut sahibi olmak için yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ödenen TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4.etap projesi kapsamında başvuru dönemi bugün başlıyor...

TOKİ Ankara Altındağ 4.etap Evleri'nde başvuru dönemi yarın başlıyor!

Konut sahibi olmak için yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ödenen TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4.etap projesi kapsamında başvuru dönemi yarın başlıyor...

Plazalarda komşuluk dönemi Haberi

Plazalarda komşuluk dönemi

Yıllarca apartman dairelerinde ya da "soğuk ve ruhsuz" işhanlarında yalnızlaşan iş dünyasının modern plazalarla yeniden sosyalleşmeye başladığını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ihtiyaçlarının neredeyse tamamını aynı çatı altında bulabüen iş adamları ve ofis çalışanlarının "iş komşuluğunu" keşfettiğini kaydetti. "Ticari komşuluk" olarak adlandırılabilecek bu ilişki sayesinde aynı plazada ofisi bulunan firmaların birlikte kolayca iş yapabildiğini ifade etti. 


Ankara Son...