07 / 05 / 2024

Plenty Business ticari

Plenty Business ticari

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

Balgat Plenty Busines'ta modern ve ferah ofis konsepti!

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

MFZ Grup, Balgat’taki Plenty Business projesiyle bölgeyi yeniliyor!

Ankara'nın en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

MFZ Grup'tan Plenty Business ile Balgat'ta yenileme hamlesi!

Başkent’in en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

Ankara'nın en uygun fiyatlı ofisleri Plenty Business'ta!

Ankara iş hayatının merkezi haline gelen Balgat'ta yer alan Plenty Business, Mfz İnşaat'ın üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden biri. Proje uygun satış fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Eclipse Maslak Business’in iklimlendirmesi Mitsubishi ile sağlanıyor!

Eclipse Maslak Business projesi ticari alanları ve sosyal tesislerinin ısıtma-soğutma ihtiyacı için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti.

Nef European Business Awards 2013 - 2014'te Türkiye'yi temsil edecek!

Timur Gayrimenkul'un konut sektöründe yarattığı markası Nef, Avrupa'nın en rekabetçi ticari ödülleri programı European Business Awards 2013 - 2014'te Türkiye'yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında...

Armet İnşaat Hitit Business Residence mağaza!

Armet İnşaat Hitit Business Residence mağaza bilgileri haberimiz içinde yer alıyor, projede ticari ünite, rezidans daire ve ofisler bulunuyor...

Maslak Eclipse Business projesinde metrekaresi 3 bin dolara!

Metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başladığı Maslak Eclipse Business projesi, Eclipse Maslak'ın ticari üniteleri olarak satışa çıktı...

Meridian Business'ta 398 bin TL'ye ofis!

A plus iş merkezi olarak tasarlanan Meridian Business, Varyap Meridian projesinin ticari alanlarını oluşturuyor

Arma Business'ta metrekaresi 2 bin 200 TL'ye, 24 ay sıfır faizle!

Arma Business Life projesi kapsamında yer alan konutlar için 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor

Plenty Business ticari Haberi

Plenty Business ticari

Özellikle büyükşehirlerde mesai başlangıcı ve bitişinde kabusa dönen trafik, iş dünyasını yoğunluğa girmeden ofislerine gidebilecekleri projelere yöneltiyor. İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor.


İş hayatında en yüksek verime ulaşabilmenin öncelikle stressiz çalışma ortamından geçtiğini kaydeden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek. Özellikle Ankara, İstanbul gibi metropol kentlerde bunun hayallerde kalacağı düşünülse de son dönemde merkezi konumlarına rağmen çalışanları trafik eziyetinden kurtaran iş merkezlerine rastlamak mümkün” dedi.


Ankara’nın albenisini hala koruyan en eski semtlerinden Balgat’ta Plenty Business’ı hayata geçirdiklerinin altını çizen Gözüm, “Balgat, uzun yıllardır Başkent iş, siyaset ve eğlence dünyasını bir arada barındıran önemli bir...