03 / 05 / 2024

Meridian Business'ta 398 bin TL'ye ofis!

Meridian Business'ta 398 bin TL'ye ofis!

Firma: Varyap

Proje: Meridian Business

A plus iş merkezi olarak tasarlanan Meridian Business, Varyap Meridian projesinin ticari alanlarını oluşturuyor



Ataşehir’de kurulacak olan yeni İstanbul Finans Merkezi’nin tam karşısında yer alan  Varyap  Meridian projesinin bir parçası olan Meridian Business, bölgenin ilk A Plus iş ve kongre merkezi olarak dikkat çekiyor. Dünyanın en önemli 5 finans merkezinden birisinin yer alacağı bu bölgede eksikliği yoğun olarak hissedilen A Plus ofis ihtiyacını karşılayacak olan  Meridian Business, yenilikçi mimarisi ve sunacağı hizmetlerle kullanıcısının sadece işine yoğunlaşabileceği modern bir iş ortamı sağlayacak.

 

Meridian projesindeki diğer ünitelerde olduğu gibi Yeşil Bina kriterlerine uygun, 26 kat olarak olarak inşa edilen Meridian Business’da 53 m2 ile 930 m2 arasında değişen büyüklüklerde 260 adet ofis seçeneği bulunuyor. İçerisinde geniş otoparkın yanı sıra 16 adet asansör, toplantı odaları, kütüphane, medya salonu, spa ve spor merkezi, açık ve kapalı havuzlar, concierge hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, turizm acentesi, asistanlık hizmetleri, restoran ve cafe gibi birçok hizmetin yer alacağı Meridian Business’da satışlar hızla devam ediyor.  

 

Dış cephe giydirmesi için yangın yönetmeliğine uygun, yanmazlık açısından en üst sınıf olan A2 sınıfı alüminyum kompozit levhaların kullanıldığı Meridian Business’da ofisler KDV dahil 398.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 



444 40 30

 

http://www.varyapmeridian.com

 



projeye sor



Geri Dön