30 / 04 / 2024

Plusera İnşaat Kimin

Plusera İnşaat Kimin

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Candemir Yozgat tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün  Maltepe’de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Candemir Yozgat tarafından kuruldu.

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Plusera İnşaat Plusera City Maltepe projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

1988'de kurulan ve Gaziantep’te referans gösterilen ve modern rezidans projeleriyle ismini duyuran Candemir İnşaat, iddialı projelerle İstanbul'a geliyor. Firma, İstanbul'da Plusera İnşaat ismiyle bulunacak... 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Candemir Yozgat tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Plusera İnşaat Kimin Haberi

Plusera İnşaat Kimin

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Candemir Yozgat tarafından kuruldu.

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat Arsa alımı,satımı,gerek malik olunan,gerekse başkalarına ait arsa ve araziler üzerine konut veya ticari sanayi maksatla inşaat yapmak, yaptırmak, kat karşılığı sözleşmeler yapmak, biten binalar ve diğerlerinin pazarlama işlemlerini gerçekleştirmek, malik olunan ya da başkalarına ait her çeşitarazi ve arsanın ticari yönden en iyi ve en verimli şekilde geliştirilmesi ve değerlendirilmesi için gerekli faaliyetleriicra etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

 

 

Plusera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres;Esenkent Mah.Penguen Sk. Tanrıyar Sit.C Blok No:5/8 Maltepe