10 / 05 / 2024

podium avm mipim

podium avm mipim

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi fuarda 4 dev projeyi sergiledi. ATO standda Ankapark, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi, Podium AVM ve Otonomi projesini tanıttı..

Podium AVM yılbaşında açık mı?

Podium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM yılbaşında açık mı? Podium AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Podium AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Podium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Podium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Podium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Podium AVM bayramda açık mı?

Podium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM bayramda açık mı? Podium AVM bayramda kaça kadar açık?Podium AVM bayramda kaçta açılacak?

Podium AVM Ankaralılara kapılarını açtı!

Mevcut alışveriş merkezi (AVM) zincirine bir halka daha eklendi. 450 milyon TL yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium AVM, kapılarını Başkent halkının hizmetine açtı.

Ankara Podium AVM hizmete girdi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin devasa yatırımları ve yaptığı hizmetlerle Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden biri haline gelen Yenimahalle ilçesi, sanayi ve ticaretin de kalbinin attığı yer oldu.

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Podium AVM kapılarını ziyaretçilere açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon liralık yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Podium AVM hizmete açıldı!

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle’de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Ankara Podium AVM açıldı!

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle'de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Kiğılı Ankara Podium AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

Podium AVM bugün açılıyor!

Mimari tasarımı ve yarı açık alan konseptiyle dikkat çeken Podium AVM, bugün kapılarını açıyor. Alışveriş merkezinde 5 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Ankara MIPIM'de 4 projesini tanıttı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi fuarda 4 dev projeyi sergiledi. ATO standda Ankapark, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi, Podium AVM ve Otonomi projesini tanıttı..

Ankara Podium AVM Ekim'de açılacak!

Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde hayata geçirilen Podium AVM projesinin kaba inşaatı tamamlandı, ince işçiliğinin de yüzde 80'i bitmiş durumda. Ekim ayında açılacak olan proje 188 adet mağaza bulunuyor.

podium avm mipim Haberi

podium avm mipim

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi fuarda 4 dev projeyi sergiledi. 170 metrekarelik standda, 30 metrekarelik Ankapark maketiyle birlikte Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Merkezi’nin 15 metrekarelik, Podium AVM’nin 8 metrekarelik, Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi Projesi’nin 3 metrekarelik maketleri yer aldı.


60 proje için çağrı yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in 15 ilçe belediye başkanı ile fuara katıldığını, hazırladıkları 60 proje için yatırımcılara çağrı yaptıklarını söyledi. Enerji, turizm ve lojistik sektörleriyle ilgili projeleri olduğunu anlatan Uğur, “Cunda’da 1200 yat kapasiteli 4 yat limanı, Çay deresi projesi, Gönen’de termal yatırım gibi projeler var. Bunlar için yatırımcılarla görüşüyoruz” diye...