29 / 04 / 2024

Podium AVMde hangi mağazalar var

Podium AVMde hangi mağazalar var

Kırıkkale'nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay'ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı.

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Kira sözleşmesi, ev sahibi ile kiracısına birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Kiracı ve ev sahibi bazı haklı nedenler olmadan kira sözleşmesini feshedemiyor. Peki, kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Hangi eşyalar haczedilebilir?

Alacaklının talebi doğrultusunda icra takibi işlemi başlatılabiliyor. Borçluya tebligat gönderiliyor ve bu tebligata uymak zorunda oluyor eğer uymazsa takip kesinleşiyor. Eve icra gelebiliyor. Eve gelen icra memurları hangi eşyalar haczedilebilir?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

Sunay Akın Kırıkkale Podium AVM'de Ramazan öykülerini anlattı!

Sunay Akın; 08 Temmuz Salı akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Kırıkkale Podium AVM ziyaretçileri ile paylaştı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malların, Devlet ve kamu tüze lkişilerince kamulaştırılabiliyor. Peki, kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kira artışında hangi enflasyon oranı alınır?

Kira bedelinde yapılacak yıllık zam, 6098 sayılı Borçlar Kanunu ile enflasyon oranlarına bağlanıyor. Peki, kira artışında hangi enflasyon oranı alınır? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında yer alan takvim kapsamında ay ay hangi vergilerin ödenmesi gerektiği, vergi ödeme sürelerine ilişkin bilgilere yer veriliyor. Peki, Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

Vergi mahkemeleri hangi illerde var?

Vergi mahkemeleri; vergi mükellefleriyle maliye arasında mali konularda çıkan uyuşmazlıkları çözüme kavuşturmak için kuruluyor. Peki, vergi mahkemeleri hangi illerde var? İşte, vergi mahkemeleri bulunan il listesi...

Hangi binalar enerji kimlik belgesi alabilir?

Enerji Verimliliği Kanunu binaların enerji tasarrufu yapmasını ve kullanılan enerjiye en asgari düzeye indirmeyi amaçlıyor. Bu kanunla birlikte binalarda enerji kimlik belgesi zorunlu hale geliyor. Peki, hangi binalar enerji kimlik belgesi alabilir?

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür?

Türkiye'deki sulh hukuk mahkemeleri, Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biridir. Peki, Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür? İşte Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen davalar..

Podium AVMde hangi mağazalar var Haberi

Podium AVMde hangi mağazalar var


Kırıkkale'nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay'ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı. Açılış törenine Kırıkkale Milletvekili de olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Koksal, Kırıkkale Vali Vekili Mehmet Yıldız, Kırıkkale Belediye Başkam Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkam Ahmet Sungur katıldı. 

Yatırımı gerçekleştiren Elif Grup Gayrimenkul înşaat adına açılış konuşmasını yapan Okan Sönmez: "Bir gayrimenkul kompleksi olarak hayal edip hayata geçirdiğimiz Podium AVM projesi, Kırıkkale'nin hem ticaret hacmini hem de ekonomik katma değerim arttıracak. 

Kınkkaleliler, şehre ilk kez gelen pek çok uluslararası marka ile rekabeti bir ortamda avantajlı ve keyifli alışveriş yapacak. Aynı zamanda önemli bir sosyal yaşam merkezi olacak" dedi. 


KIRIKKALE'NİN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 

Kırıkkale Podium Alışveriş...