30 / 04 / 2024

Point Bornova ne zaman açılacak

Point Bornova ne zaman açılacak

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si olan ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Point Bornova AVM, yepyeni markaları bünyesinde barındıracak.

Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde neler var?

İzmir’in en büyük karma projesi olma özelliğini taşıyan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi projesi olacak...

Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.

Kavuklar Gayrimenkul'den İzmir'e 1,5 milyar TL'lik yatırım!

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 farklı proje ile İzmir'in çehresini değiştirirken, alışveriş merkezi Point Bornova Projesi'nin, ekimde açılacağı belirtildi.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İzmir DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

Coordinat Bornova daire fiyatları ne kadar?

İzmir Bornova'da konumlandırılan Coordinat Bornova projesi Mart 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Peki Coordinat Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Toplam 700 daire ve 42 dükkandan oluşan Folkart İncity Bornova projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Point Bornova Rezidans’ta teslimler başlıyor!

İzmir’in en büyük karma projesi Point Bornova’da sona gelindi. Daire sahipleri, 17 daire tipinin bulunduğu katı gezerek evlerinin son durumu hakkında bilgi aldı. Projenin 612 dairelik Rezidansında tapular, Ağustos ayı sonundan itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

Robert Montgomery’nin dizeleri Point Bornova’nın çatısında sergileniyor!

Dünyaca ünlü şair Robert Montgomery, Homeros’un destanlarında adı geçen İzmir’e ithafen satırlar kaleme aldı. Montgomery’nin İzmir’i anlatan dizeleri, şehrin yeni buluşma noktası Point Bornova’nın çatısında sergileniyor.

Nef, Melting Point Projesi'ne sponsor oldu!

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Point Bornova ne zaman açılacak Haberi

Point Bornova ne zaman açılacak


Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si olan ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Point Bornova AVM, yepyeni markaları bünyesinde barındıracak.


Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından Bornova’da 350 milyon Dolar yatırım bedeli ile açılmaya hazırlanan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek. Her kesime hitap edecek markaları bünyesinde toplamayı başaran Point Bornova AVM, lüks markaları da İzmirlilerle buluşturacak. 


Point Bornova’da öne çıkacak markalar

Point Bornova AVM’de yer alacak 160 mağaza arasında İzmirlilerin merakla beklediği markalar da yer alacak. Vakko, İzmir’deki ikinci mağazasını yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde Point Bornova AVM’de açarken, Vakko Wedding, özel mimari konsepti ve dünyaca ünlü gelinlik markalarını birarada sunan yapısıyla düğün hazırlıkları yapanların vazgeçilmez adresi olacak. 


İzmir’in en büyük Beymen mağazasının açılacağı Point Bornova AVM’de...