13 / 05 / 2024

Polat İnşaat Hacıhüsrev proje detayları

Polat İnşaat Hacıhüsrev proje detayları

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul, İstanbul Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde 902 konutluk karma proje inşa edecek. Bu yıl sonunda başlayacak olan proje 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bay tarafından kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Turan Darı tarafından kuruldu.

Polat İnşaat Hacıhüsrev proje detayları Haberi

Polat İnşaat Hacıhüsrev proje detayları


Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul, İstanbul Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Polat Holding Hacıhüsrev projesi 82 bin 459 metrekare alanı kapsıyor.


Polat Holding Hacıhüsrev projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Polat Holding Hacıhüsrev projesi 27 blok olarak tasarlandı.


450 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Polat Holding Hacıhüsrev projesinde ofis alanı 39 bin metrekare, rezidans alanı 68 bin metrekare, otel alanı 25 bin metrekare, ticaret alanı 23 bin metrekare olarak belirlendi. 


Polat Holding Hacıhüsrev projesi 660 milyon TL proje bedeline sahip. Polat Holding Hacıhüsrev projesinde inşaat çalışmaları bu yıl sonunda başlıyor. Proje 2017 yılı sonunda teslim edilecek.


Polat Holding Hacıhüsrev projesinde 66 tane stüdyo daire,...