05 / 05 / 2024

polat ofis nerede inşa ediliyor

polat ofis nerede inşa ediliyor

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Kayabaşı Kuzey Yakası Ticarileri nerede?

Ofis ve dükkanlardan oluşan Kuzey Yakası Ticarileri Kayaşehir'de ön talep toplanıyor. Peki Kayabaşı Kuzey Yakası Ticarileri nerede?

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017...

Polat Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

Toplam 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Polat Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 741 bin 500 TL'den başlayarak artıyor. Proje Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor.

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Perola Residence Evleri nerede?

Three Sun imzası taşıyan Perola Residence projesi, toplam 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki, Perola Residence Evleri nerede?

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

polat ofis nerede inşa ediliyor Haberi

polat ofis nerede inşa ediliyor

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul, İstanbul Kağıthane'de 25 milyon dolarlık yatırımla Polat Ofis'i hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yönetimi Polat Holding'in üçüncü kuşak yöneticisi olan Kerim Polat'a ait proje, A Plus ofisleri, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla dikkat çekiyor. AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Kağıthane Polat Ofis yılların deneyimden güç alan genç ve dinamik bir ekibin, yeni neslin yeni ofis anlayışı ile hayata geçirdiği bir proje... Biz de yeni neslin temsilcileri olarak beklentilere cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Kağıthane Polat Ofis'in arkasında 60 yıllık bir Polat İnşaat tecrübesi barındırdığının altını çizen Kerim Polat, "Bu bizim, 'ilk' ofis yatırımımız olmasının yanı sıra benim de 'ilk' projem. Bundan dolayı ayrı bir heyecan ve gurur...