02 / 05 / 2024

Polat Ofis ulaşım

Polat Ofis ulaşım

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Akyapı Plaza 34 ulaşım!

Akyapı Plaza 34 ulaşım bilgileri kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Detayları henüz netlik kazanmayan projede 52 adet ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alacak.

Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım!

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım bilgileri kapsamında proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Cathay Group imzası taşıyan proje konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlardan oluşacak.

Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım!

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım bilgileri kapsamında proje Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamınsa İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Bağımsız birimlerin 35 metrekareden başladığı projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında Evka-3 metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Ferko Signature Ofisleri ulaşım!

Ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösterdiği projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Ofisleri ulaşım bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Polat Ofis ulaşım Haberi

Polat Ofis ulaşım

Polat Holding’in yeni kurulan şirketlerinden AP Gayrimenkul, ilk projesini 25 milyon dolara hayata geçiriyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, “Yeni bir şirket olmamıza rağmen 60 yıllık Polat güvencesiyle yola çıktık. Hedefimizde yalnızca ofis projeleri yok, konut da yapacağız” dedi. Şirket, 10 bin ile 60 bin metrekare arasındaki büyüklüklerde projeler yapmayı hedefliyor.


Kerim Polat, “Yeni neslin temsilcileri olarak yeni nesil çalışanlarının beklentilerine cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik” diyerek, şunları söyledi: “Kağıthane Polat Ofis, ilk ofis projemiz olmasının yanı sıra benim de ilk projem. AP Gayrimenkul olarak, Türkiye’ye yeni, modern ve kalıcı yapılar kazandırmak amacıyla...