09 / 05 / 2024

Polat Towers Binası

Polat Towers Binası

Sabah saatlerinde Polat Tower'da başlayan yangın binayı harabeye çevirdi. Akıllı sistemin can kaybını önlediği yangında büyük maddi zarar oluştu

Adnan Polat: Polat Tower akıllı bina!

Yanan binanın sahibi işadamı Adnan Polat, faciayı akıllı bina sisteminin önlediğini açıkladı

Polat Tower Rezidans'ta yangın söndürüldü! Bina soğutuluyor!

Beşiktaş Fulya'da bulunan 42 katlı Polat Tower'da yangın çıktı. Dumanlar bütün Mecidiyeköy'ü etkisi altına aldı. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangında yaralanan veya can kaybı yok.

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Divanhane Eski Karakol Binası'ndaki yıkım tartışmaları büyüyor!

Yıkım çalışmaları başlatılan Divanhane Eski Karakol Binası ile ilgili AKP ve İBB arasında 'ihya' tartışması devam ediyor. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya çağrıda bulundu.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaat sürüyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaatın devam ettiğini açıkladı.

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers, iş ve yaşam alanını bir araya getiriyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Her yere hızlı ulaşımlı lokasyonu ve avlu alanındaki çeşitlilik ile iş hayatını dönüştürüyor.

Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni binası açıldı!

Kağıthane Polat Ofis'te olan Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı. Törende, Türkiye ile Macaristan arasındaki ticari ilişkilerin önemli seviyeye ulaşıldığı söylendi.

OKO Towers teslim ediliyor!

ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.

Moskova OKO Towers'ta teslimler bu ay!

ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.

Polat Towers Binası Haberi

Polat Towers Binası

Beşiktaş  Fulya'da bulunan Polat Tower gökdeleninde çıkan yangın kontrol altına alındı. Dış cephesi yanan bina harabeye dönerken, büyük maddi zarar oluştu.


Sabah 10:40 sularında başlayan yangında  42 katlı binanın dış cephesi alev aldı. Yangının dumanı Mecidiyeköy ve Taksim'i etkisi altına aldı. İstanbul Valisi Mutlu, yangının klimaların olduğu bölgede teknik bir arıza sonucu çıktığını açıkladı. Bir çok ünlü ismin yaşadığı rezidansta ölü ya da yaralı olmadığı açıklandı. Öğle saatlerinde yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor.


Yangın sırasında gökdelenden kopan parçalar ve camlar ise çevrede bulunan diğer binaların ve çevre yollarının üzerine düştü. Polat Tower gökdeleninin hemen yanında bulunan bir benzin istasyonu boşaltılırken, Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören hastalar ise yangının başlamasının hemen ardından tahliye edildi.


Polis ekipleri ise Polat Tower'ın bulunduğu caddeye çıkan...