04 / 05 / 2024

Polat Yol eston şehir projesi

Polat Yol eston şehir projesi

Ticari hayatına 1930'da İspir'de başlayan Polat ailesinin 41 yıl önce kurduğu Polat Yol, gayrimenkule de girdi. Eston'u TMSF'den alan şirket yarım kalan projeyi tamamlayıp 2 bin konut yapacak.

Eston Şehir Koru’da 60 ay 0 faiz fırsatı!

İkinci faz satışlarının başladığı Eston Şehir Koru projesi hakkında Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat ile röportaj yaptık. Polat, proje hakkında tüm merak edilenleri anlattı...        

Eston Şehir Mahallem'e yeni etap geliyor!

Polat Yol Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston İnşaat Yatırım A.Ş’yi biz TMSF’den aldık. Eston Mahallem projesinde yeni etaba başlıyoruz. Lansmanı eylül ayında yapacağız "dedi.

Polat Yol Yapı yeni şirket kurdu!

İnşaat, baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Polat Yol Yapı bugün 5 milyon TL sermaye ile yeni bir şirket kurdu. İşte detaylar...

Polat Yol Yapı Eston projesi!

Polat Yol Yapı Eston projesi İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. 125 binadan oluşan Polat Yol Yapı Eston projesi 214 bin 710 metrekare arsa alanına sahip.

Polat İnşaat, Kocaeli Derince'de yeni inşaata başladı!

Derince'de İnşaat alanında kısa zamanda büyük yol alan Polat İnşaat, Derince Merkez'de yaptığı lüks daire ve dubleksleri satışa çıkardı. Polat İnşaat sahibi Ayhan Polat Denizciler caddesindeki dairelerimiz görmeden ev almayın dedi.

Eston Şehir Mahallem tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON’un yeni projesi “Eston Şehir Mahallem” tanıtıldı. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 55 yıllık güçlü tecrübelerini geçen yıl satın aldıkları Eston Şehir'e yansıttıklarını vurguladı.

Polatyol Eston Şehir Mahallem satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından Eston'un yeni projesi ‘Eston Şehir Mahallem' görücüye çıktı. Tanıtım toplantısında konuşan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 55 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Polat Yol Yapı Eston Şehir'de 2 bin konut yapacak!

Ticari hayatına 1930'da İspir'de başlayan Polat ailesinin 41 yıl önce kurduğu Polat Yol, gayrimenkule de girdi. Eston'u TMSF'den alan şirket yarım kalan projeyi tamamlayıp 2 bin konut yapacak.

Polat Yol Yapı Eston Şehir'de büyük proje geliştiriyor!

Şimdiye kadar 2 milyar dolarlık proje tamamlayan Polat Yol Yapı, enerjiden sonra gayrimenkule de adım attı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Celaleddin Polat, "Eston Şehir'i aldık.

Polat Yol Yapı sektöre hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi ve 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...

Eston Şehir'i Polat Yapı aldı!

Polat Yol Yapı, toplam 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak İstanbul Eston Şehir’i satın aldı. Proje, şirketin ilk gayrimenkul geliştirme işi.

Eston Şehir'i Polat Yol Yapı bitirecek!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Polat Yol eston şehir projesi Haberi

Polat Yol eston şehir projesi

Temelleri Erzurum'da atılan ve bugüne kadar birçok projeyi imza atan Polat Yol Yapı A.Ş, Zeytinoğlu Crubu'ndan TMSF'ye geçen Eston İnşaat'ı satın alarak gayrimenkule de adım attı. Şirket 1.6 milyon metrekarelik alana 2 bine yakın konut yapacak. 


Polat Yol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat yatırımın boyutunun 500 milyon dolar olacağını söyledi. Polat'la müteahhitlikle başlayan ve enerji ile devam eden, sonrasında ise konut işine uzanan grubun hedeflerini ve projelerim konuştuk. 


-Polat Yol Yapı'nın temelleri nasıl atıldı? 


Polat Ailesi ticari hayatına 1930'larda Erzurum İspir'de başladı. Dedem ve kardeşleri önce fmncılık yapıyor, ardından Doğu'nun ilk un ve tuğla kiremit fabrikasını kuruyorlar. 


1960'larda ise Erzurum merkezde 3 yıldızlı mütevazi bir otel inşa ediyorlar. Otel hâlâ faal. Tuğla ve un fabrikası ise ekonomik ömürlerini tamamladığı için gayri faal durumda...