02 / 05 / 2024

Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kilis'te 12 milyon 993 bin metrekarelik arsa tapusu OSB’ye tescil edildi!

Hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi.

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'ye onay çıktı!

GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB projesine bakanlık onayının çıktığını, Gaziantep 5. OSB’de de 85’i proje aşamasında 129 yeni yatırımın olduğunu söyledi.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Adil Konukoğlu: Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Gaziantep'e değer katacak!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Polateli-Şahinbey OSB yoluna kavuşuyor!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli ile Şahinbey arasında yapılan 8 kilometrelik yolun bitme aşamasına geldiğini söyledi. Vali Tapsız, Gaziantep-Kilis arasındaki Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgeye ekonomik canlılık getireceğini söyledi...

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi hayata geçiriliyor!

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi yaşama geçiriliyor, Gaziantep ile Kilis sınırları içerisine yapılması planlanan Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) girişimcilere 35 milyon metrekare alanda yatırım yapma imkanı sunulacak.

Berrak Tekstil, 3. fabrikası için yer arayışında!

17 yıldır faaliyet gösteren Berrak Tekstil, 3. fabrikası için yer arayışı içerisinde...

Kentiki İnşaat Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentiki İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Çelik, Ramazan Polater tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Turizm Şirketi kuruldu!

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Bulut ve Yüksel Şahbaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Polatdemir Tekstil Ticaret Turizm Şirketi Osmanbey Şubesi açıldı!

Polatdemir Tekstil Ticaret Turizm Otelcilik Limited Şirketi Osmanbey Şubesi Mesut Polatdemir tarafından 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi


Sunduğu imkanlar ve Suriye'ye olan sınır kapısıyla yatırımcıların gözdesi olmaya hazırlanan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.


Kalkınmada 6. bölgede yer alan Kilis'te hazırlıkları tamamlanan Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB), ülkenin çeşitli yerlerindeki yatırımcıların gözdesi haline geldi.


Ücretsiz yatırım yeri tahsisi, Katma Değer Vergisi istisnası, çeşitli vergi indirimleri, sigorta primi ve gelir vergisi muafiyeti gibi yatırımcılara önemli teşviklerin sunulduğu 6. bölge kapsamında yer alan Kilis'te kurulan Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'de yer tahsisi için şu ana kadar bin 900 yatırımcı müracaatta bulundu.


Coğrafi konumu itibarıyla ülkenin Suriye ve Ortadoğu'ya açılan kapısı olan Kilis'te yatırım yapmak isteyen iş adamları, özellikle Hassa-Dörtyol tünel bağlantılarının da tamamlanmasıyla İskenderun Limanı'na daha kısa sürede ulaşarak Akdeniz'in nimetlerinden...