06 / 07 / 2024

polatlı ges projesi

polatlı ges projesi

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na sunulan ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nce İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Güneş Santrali ile ilgili imar plan değişikliği İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda “tadilen” onaylandı.

11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Polatlı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Polatlı'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Polatlı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DİŞTİ Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Çevreye zarar vermeyen yenilenebilir enerji kaynaklarının artırılması için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nin (DİŞTİ) açık otoparkında inşa edeceği Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi tamamlanıyor.

Alanya GES projesi onaylandı!

Alanya Belediyesi'nin hayata geçireceği Güneş Enerji Santrali Projesi (GES), Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi.

Türkiye'nin en büyük GES projesinin geçici kabulü yapıldı!

Devletin yaptığı ve faaliyete geçen en büyük Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesinin geçici kabulü yapıldı. Tarım kenti Adıyaman’ı ’ırgat kent’ olmaktan kurtaracak devletin yaptığı en büyük güneş enerji projesi, hayata geçirildi.

Ankara Polatlı'da Saklıkent Konutları'nın temeli atıldı!

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor.

Ankara Polatlı'da GES projesinin imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi[ Polatlı'da Güneş Enerji Santrali (GES) projesine imar yönünden onay verdi.

Polatlı GES imar planı değişikliği onaylandı!

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na sunulan ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nce İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Güneş Santrali ile ilgili imar plan değişikliği İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda “tadilen” onaylandı.

Ankara Polatlı'da yapılacak GES Projesi onaylandı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, 2. Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplandı.İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşüldüğü Meclis'te, Polatlı'ya yapılacak Güneş Enerji Santrali Projesi onaylandı.

Polatlı'da GES Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Polatlı ilçesinde Güneş Enerji Santrali (GES) projesine imar yönünden onay verdi. Güneş Santrali ile ilgili imar plan değişikliği komisyonda "tadilen" onaylandı.

Limak, Konya Apa GES projesiyle üretime 2 yıl içinde başlayacak!

Limak geçen yıl ihalesini kazandığı Apa GES projesi ile Konya’da güneş enerjisinden 2 yıl içinde elektrik üretimine başlayacak. 22 milyon dolarlık yatırımda ilk 10 yıl alım garantisi var.

İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde son durum ne?

AK Parti, 7 Haziran genel seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini güncelledi. İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak

Ankara Polatlı'da 24 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı!

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 'Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi' kapsamında hayırsever İrfan Yurtseven'in Polatlı ilçesinde yaptıracağı 24 derslikli ilkokula ilişkin protokolü imzaladı. İlkokulun maliyeti 2 milyon 500 bin TL olarak hesaplandı...

polatlı ges projesi Haberi

polatlı ges projesi


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Polatlı’da Güneş Enerji Santrali (GES) projesine imar yönünden onay verdi.  2. Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplanarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündem konuları karara bağlandı.

Polatlı Belediyesi Meclisi’nce uygun görülerek Büyükşehir Belediye Meclisi’nce karara bağlanmak üzere İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na sunulan ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nce İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Güneş Santrali ile ilgili imar plan değişikliği İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda “tadilen” onaylandı.

Polatlı ilçesi Yıldızlı Mahallesi’nde kurulacak olan Güneş Enerji Santrali (GES) projesi ile ilgili imar planı değişikliğini, Büyükşehir Belediye Meclisi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) oranı artırılarak ve plan notu ilavesiyle “tadilen onayı”nı teklif eden İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu’nu “oy birliği” ile karara bağladı.



Ankara Büyükşehir...