13 / 05 / 2024

poli promosyonları

poli promosyonları

Polis maaş promosyonun ne kadar olacağı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..

Banka promosyonlarında yeni bir döneme giriliyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığına 17.750 TL'Lik ödeme...

2024 Nisan ayının sonlarına doğru, bankalar da emeklilere yönelik cazip promosyonlar sunuyorlar. Bu promosyonlar, emeklilerin finansal durumlarına katkı sağlamak amacı ile özel olarak tasarlanmış avantajlar sağlıyor. 

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Banka banka emekli promosyonları! Emekli promosyonları yüzde 166 oranında yükseldi...

Emekli promosyonları kamu bankalarında yükselince özel bankalarda da artışlar yaşandı. Bankalar adeta emeklileri için bir yarışa girmiş durumdalar. Buna göre, kamuda yüzde 166 özelde ise yüzde 40 oranında arttış yaşandığı kaydedildi.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Banka banka promosyon kampanyaları! Promosyonlar 20 bin TL'ye kadar verilebiliyor...

Bankalar tarafından verilen güncel promosyon kampanyaları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna göre emekli promosyon miktarları 20 bin TL'ye kadar gelmiş durumda. Emeklilere en yüksek promosyon veren banka hangisi? Güncel banka promosyonları neler?

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Bakan Işıkhan açıkladı, tarih verdi! Emeklilerin banka promosyonları 28 Mart'ta hesaplara yatırılmaya başlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar ve 28 Mart 2024 itibarı ile de emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak" dedi.

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli promosyonlarını yükseltecek mi? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama! 

TÜED Başkanı Kazım Ergün, emekli maaş promosyonları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Başta kamu bankaları olmak üzere bankalar promosyon rakamlarında artışa gitmeli" dedi. İşte Ergün'ün o açıklaması...

Emekli maaş promosyonlarında son dakika uyarısı: Bunu yapan yandı!

Emeklilere maaş promosyonları ile ilgili önemli bir son dakika uyarısı yapıldı. Milyonlarca emeklinin bunu gözden kaçırmaması gerekiyor. İşte SGK uzmanının o açıklaması...

11 bankada rekabet kızıştı, promosyonlar 15 bin TL'ye dayandı! İşte banka banka emekli promosyonları Şubat 2024!

Emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra bankaların promosyon yarışı da hızlandı. İşte son dakika banka banka emekli promosyonları Şubat 2024...

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

poli promosyonları Haberi

poli promosyonları

Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonuna ilişkin önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Polis maaş promosyonun kaç Türk Lirası olduğu geçtiğimiz günlerde belli oldu. Bundan sonra ise maaş promosyonunun ne zaman ödeneceği son derece merak edilmeye başlandı. 

EGM, geçen haftalarda polis maaş promosyonu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 gününde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 liradan 300 liraya çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" şeklinde konuşuldu.

Peki polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili olarak merak edilen tüm detaylar...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün yapılmış olan son dakika polis maaş promosyonu ile ilişki açıklamada; polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödeneceği kayıtlara geçti. 

Habertürk'ün aktardığına göre;...