28 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Polis maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Polis maaş promosyonun ne kadar olacağı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonuna ilişkin önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Polis maaş promosyonun kaç Türk Lirası olduğu geçtiğimiz günlerde belli oldu. Bundan sonra ise maaş promosyonunun ne zaman ödeneceği son derece merak edilmeye başlandı. 

EGM, geçen haftalarda polis maaş promosyonu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 gününde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 liradan 300 liraya çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" şeklinde konuşuldu.

Peki polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili olarak merak edilen tüm detaylar...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün yapılmış olan son dakika polis maaş promosyonu ile ilişki açıklamada; polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödeneceği kayıtlara geçti. 

Habertürk'ün aktardığına göre; polis maaş promosyonunun  peşin ve bir seferde ödenmesi planlar arasında. Maaş promosyonunun ne zaman ödeneceği de açıklanmış durumda.  Bu kapsam bütününde, polis maaş promosyonu 1 Kasım 2022 tarihi itibarı ile de hesaplara yatacak.

Polis maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç lira? 


Geri Dön