30 / 04 / 2024

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın!

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonu ödemelerine ilişkin son dakika gelişmeleri ardarda yaşanıyor. Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonuna zam geldi mi? Polis maaş promosyonu ne kadar? İşte polis maaş promosyonundaki son gelişmeler...



Polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, polis promosyon ödemelerine yüzde 188 zam yapıldığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. VakıfBank tarafından yapılan 18 bin liralık emekli promosyonu teklifi reddedilirken; Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer polis maaş promosyonu ile ilgili yeni taleplerini duyurdu. 

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın! 

Polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri 330 bin polis tarafından merakla yakından takip ediliyor. Vakıfbank'tan polis maaş promosyonuna ilişkin 18 bin liralık teklif gelmişti, ancak bu teklif reddedildi. Ardından geçtiğimiz günlerde EGM'den yapılan açıklamada, polis maaş promosyonuna yüzde 188 zam yapıldığına dikkat çekilmişti.

Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonuna zam geldi mi? Polis maaş promosyonu ne kadar? İşte polis maaş promosyonundaki son gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön